Mennyit várhatunk most a Fidesztől?
Figyelt kérdés
Most ,hogy feljutottak a ,,csúcsra" mit gondoltok, ebből az elfuserált országból tudnak még csinálni normális,jól működő országot,ahol az emberknek nem kell nyomorogniuk?
vagy kalap-kabát és mehetünk amerre látunk?
2010. ápr. 12. 16:23
1/7 Dávid válasza:
Tudnánk, csak ne kövessük el a régi hibákat (államadósság növelés, túlköltekezés, adócsökkentés a lakosságnak, összeomlás). akkor jön még 4év válság.
2/7 anonim válasza:
A Fidesz nem tud élhetőbb országot teremteni,azt csak mi tudunk 10 millióan kemény munkával.Dolgozni,dolgozni és dolgozni, más megoldás nincs ,és öngondoskodás kell.
3/7 anonim válasza:
A Fidesz képes lesz rendbehozni az országot, de idő kell neki. 1 évig sztem semmi változást nem fogunk észrevenni, de aztán el fogunk indulni az úton, hogy bepótjunk minden elmaradást a nyugati világtól, amit a bolsevikok okoztak!
5/7 anonim válasza:
Az előzőnek igaza van szerintem. A lényeg az az emberek hozzáállása, amíg az a nép vélekedése hogy " a korrupció az amiből kihagynak" meg "én is ezt csinálnám a helyében", addig itt nem lesz sok változás. Az új kormány talán a kereteket tudja átszabni pl.: kevesebb bürokrácia, átláthatóbb igazságosabb adórendszer, esetleg hazai vállalkozók, termékek támogatása... De a lényeg az emberek hozzáállásán múlik, és ezen a legnehezebb változtatni. Amikor majd többet ér egy betartható de kicsi ígéret, mint a " majd mi megoldjuk a problémáitokat csak ránk kel szavazni" típusú.
6/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen most ért véget a kádárizmus az országunkban,ami eddig volt az boci-boci tarka volt,most jön az igazi vadkapitalizmus.Az emberek hamarosan sírni fognak.
7/7 anonim válasza:
"Mennyit várhatunk most a Fidesztől?"
Szerintem előszedik a Fideszes Zushlagot (hogy is hívták, volt Szolnokon polgármester is), körbelopatják vele megint az országot ... szóval olyan 25-28 év letöltendőt várok el tőlük elsőfokon korrupcióért az első 2 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!