Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen eredményt tippelsz a...

Milyen eredményt tippelsz a 2014 es választásokra?

Figyelt kérdés
Fantáziátokra bizom akár uj pártol vagy hasonlok :D
2010. ápr. 12. 14:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%

Előrehozott választások meg mit nem:D

Ha a 8év alatt nemvolt előre hozott választás amikor már nemtudták kit ültessenek a miniszterelnöki székbe, akkor majd most lesz mi? Hagyjuk már, nyugodjatok csak bele az eredménybe:)

2010. ápr. 12. 15:05
 12/21 anonim ***** válasza:
52%

Fidesz vagy Jobbik (majd eldől a 4 év alatt, hogy kit akarnak jobban kormányra)

LMP

Civil Mozgalom meg egy-két új kisebb párt

2010. ápr. 12. 15:07
 13/21 anonim ***** válasza:
67%

Látom a szociknak fáj az eredmény... :D Fel nem foghatom mit látott az a 20 % még mindig az MSZP-ben.

A Fidesz miért bukna meg? Egyáltalán tudjátok mi volt, mikor a Fidesz volt hatalmon? Pl megemelte a minimálbért nem is akármennyivel. De ezt hagyjuk, erre úgy sem emlékszik senki. Én arra is emlékszem, hogy 2002-ben, meg valamennyire még 2006-ban -bár ekkor már kevésbé- az igazmondással próbáltak kampányolni. 2006-ban kezdték az igérgetést, mert látták, hogy az kell a népnek. Előtte kizárólag megvalósítható dolgokról beszéltek. Azt is megmondták, hogy a Megyó kormány 100 napos programjába bele fog rokkanni az ország. Így is lett. 2006-ban ismét megpróbáltak az igazsággal kampányolni, elmondták mire készül a Gyurcsány. Erre Feto élő egyenesbe belehazudott Orbán viktor, és a választók képébe. Érdekes, hogy ennek az országnak mennyire szelektív a memóriája. A szocnak mindent elfelejt, a Fidesznek olyat is megjegyez, ami meg sem történt. Egy biztos, 2002-ig még olyan problémákkal küzdöttünk, hogy pár százalékkal csökkenteni kell a bűnözést, rendelkezdni kell a türelmi zónákról, meg hogy a Torgyán 80 milliós villát mert épülni 65+ éves fejjel. Ha nem is rohamtempóban, de egy alapvetően optimista, reményteli hangulatban lépdelt előre az ország... De hát Én csak egy elvakult Fideszes vagyok. Csak még van 2 milliós hasonló. :)

Hajrá magyarok!

2010. ápr. 12. 15:11
 14/21 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a Jobbik és az Lmp között fog eldőlni.Ellenzék a Fidesz-Mszp retro koalíció lesz.
2010. ápr. 12. 15:14
 15/21 anonim ***** válasza:
67%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:14

Próbáld azért meg jobban átlátni a dolgokat, tese gondolhatod komolyan fidesz mszp koalíció.

Bár találgatni szabad.

2010. ápr. 12. 15:19
 16/21 anonim ***** válasza:
19%
Poénnak szántam :))))))))9 Gondoltam egy kis lazítás nem árt:))
2010. ápr. 12. 15:23
 17/21 anonim ***** válasza:
80%
A Fidesz és a Jobbik között fog eldőlni.
2010. ápr. 12. 15:24
 18/21 anonim ***** válasza:
73%
Remélem a Jobbik fog nyerni, Fidesz 1,5 év alatt beég, semmit sem fognak kezdeni a cigánykérdéssel, ha adócsökkentés lesz az beindít egy inflációt(közgazdasági folyamat), ugyan úgy lopnak tovább, mint a 8 év mutyizása alatt, az abszolút többség azt csinál, amit akar.Már csak kb 1450 nap és győz a Jobbik!!!Szebb Jövőt.
2010. ápr. 12. 15:25
 19/21 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is Fidesz-Jobbik, de akármelyik is nyer, szoros lesz, én úgy gondolom.

de majd meglátjuk, mit alkot most a Fidesz, s hogy milyen is a Jobbik :)

2010. ápr. 12. 15:26
 20/21 anonim ***** válasza:
32%
2014-ben természetesen a Fidesz fog újra nyerni. Valamivel kevesebb szavazatot fognak kapni mint most de nyernek. A jobbikra és az MSZP-re nem szavaznak majd elegen úgysem.
2010. ápr. 12. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!