Milyen eredményt tippelsz a 2014 es választásokra?
Figyelt kérdés
Fantáziátokra bizom akár uj pártol vagy hasonlok :D2010. ápr. 12. 14:54
1/21 anonim válasza:
Az MSZP újra meg fog erősödni, úgy ahogy az eddigi kis pártok is, és mivel látják az emberek, hogy a Fidesz-szel sem lett jobb semmi, inkább az egyik kis párt (pl. LMP) fog nyerni.
2/21 anonim válasza:
JOBBIK !!!!!!!!!
Szépen az Mszp-s nyugíjasok kihalnak (ez nem hangzik szépen de így van ) Nem nagyon lesz ki szavazzon rájuk .
Fidesz is lebőghet még a 4 év alatt !
Jobbik kellene ide !
3/21 anonim válasza:
2014??? Hát, ha akkor még lessz Föld nevü bolygó akk megtippelem h vagy a fidesz nyer, vagy fellázad a nép és átvesszük a hatalmat!
4/21 anonim válasza:
fidesz 50%
mszp 25%
nagyon lehet más a politika 5 %
Kétfarkú kutyapárt 10 %
Gyurcsány pártja 10%
jobbik 0%
5/21 anonim válasza:
Ja, és KITARTÁS! Éljen Szálasi!
6/21 A kérdező kommentje:
Szerintem :
MSZP
LMP
FIDESZ
JOBBIK
MAGYAR PÁLINKA
KNDP
2010. ápr. 12. 14:57
7/21 anonim válasza:
Az 2011 ben lesz, mert a Fidesz nagyot fog bukni.
8/21 anonim válasza:
Szerintem előrehozott választások lesznek, mikor kiderül, hogy nem lesz kolbászból a kerítés. Fene, tegnap direkt leszedtem a kerítés léceket.
9/21 anonim válasza:
Amilyen hülye emberek vannak az országban a jobbik akkor se fog eredményt elérni
pedig jó lenne
10/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!