Látjátok a lelki szemetekkel, ahogy a 2014 választások Tv s vitáján lemossa Vona - Orbánt mint a rongyot?
Vonát még én is lemosnám 5 perc alatt. Például beolvasnám neki, hogy mire fel magyarkodik és kereszténykedik annyira, amikor a keresztényüldöző és tömeggyilkos iráni milicistákat akarta Magyarországra hívni "rendet teremteni". Vagy hogy mit pattog 2006 ősze illetve az akkori rendőri fellépés miatt, miközben az ártatlan munkásokat halomra lövő Horthy-csendőrséget akarja feltámasztani. A nem létező és irreális gazdasági képzelgéseikről nem is beszélve. Tudom, hogy pillanatok alatt lezsidózna és megsértődve kirohanna a stúdióból, de csak nekem okozna vele örömet.
Félreértések elkerülése végett, Orbánnak sem drukkolok. Őt is lemosták 2006-ban a padlóra, úgy, hogy öröm volt nézni...
Nem látom.
1. Orbán nem fog kiállni TV-s vitára (annál gyávább)
2. Orbánnak még mindig csak egy ellenfele van (fél is tőle, mint a tűztől)
3. Vonát még Besenyő Pista bácsi is lemosná a sárga földig
"3. Vonát még Besenyő Pista bácsi is lemosná a sárga földig"
Mondjuk ezt szívesen megnézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!