Melyik Fideszes intézkedést fogják visszavonni, ha 2014-ben vagy 2018-ban leváltják a Fideszt?
Ha bármelyik ellenzéki, vagy addig létrejövő új párt leváltja a Fideszt, akkor megint lesz új Alkotmány? Ismét többkulcsos lesz az adórendszer? Melyik párt melyik adót fogja kivezetni? Vagy ők is csak annyit tesznek, mint a Fidesz, hogy ellenzékből így rossz meg úgy szar amit a kormánypárt csinál, viszont kormányra kerülve egyből jók lesznek a megszorítások?
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy most miket nyilatkoznak, azt ismerem. Arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek melyik pártban lesz annyi tökösség, hogy eltörli a Fidesz intézkedéseinek jelentős részét?
Hát a megszorító intézkedéseket biztos nem fogják eltörölni. Azt már lenyomták a torkunkon, nem az új párt népszerűségét fogja rontani. A többkulcsos adórendszert biztos vissza fogják hozni. Szerintem a családi adókedvezményt is el fogják törölni, hiszen ennek hála, akinek gyereke van, az nem nagyon fizet adót.
Az mindig téma, hogy az anyukák meddig maradhatnak otthon a gyerekekkel. A Horn-kormány már egyszer megpróbálta csökkentei 2 évre, a Fidesz visszahozta 3 évre, most megint ez a játék megy. De ez úgysem tartható, hogy 28 000 Ft-ból legyen otthon anyuka a gyerekkel. Én nem bánnám, hogy 2 évre csökkentenék, de lenne bölcsi a gyereknek, anyunak meg munkahely.
szvsz kb mindent nulláznak
részben azért is van ilyen rossz állapotba az ország mert 4 évente mindent nulláznak ezért egyetlen fejlesztési elképzelést nem vittek végig '89 óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!