Mi a véleményetek arról hogy a fidesz nyert a választáson?

A mindkét oldalhoz méltatlan trágárságok, anyázások helyett arra probáljon meg valaki válaszolni, hogy hogy is van ez a nem lakóhelyen történő szavazás?
A választópolgár kap két szavazólapot:
- Az egyik a pártszimpátia, annak édes mindegy, hogy a választó hol adja le, mert az darab, darab.
- A másik szavazólap pedig ugyanaz, mint amit az ott állandó jelleggel lakók is kaptak?
Érzelmek nélkül keressünk a logikát: Egy olyan jelöltnek szavaz bizalmat választó, akivel azt követően, nagy valószínűség szerint semmi közük nem lesz egymáshoz?

17:51-nek: Hát ez az! Csak mende-mondák és a sirámok jutottak el hozzánk, de arról, hogy mit is mond ki a 2007-ben módosított Választójogi Törvény, vagyis, hogy érzékelni tudjuk, hogy ez az átszavazás törvényes vagy jogszerű volt-e, semmilyen illetékes egy árva szót nem mondott.
A 19 óra előtt pár perccel beesők nem biztos, hogy akkor estek be először. Az aznap esti TV riportokban többen elmondták, hogy voltak már ott délelőtt is, délután is, és már akkor hosszú sorok álltak. Abban reménykedtek, hogy 'záróra' előtt a kutya nem lesz ott.
Ez egy természetes emberi reakció. Pár napja egy Hivatalban jártam úgy, hogy nem lett volna türelmem a 3-4 órás várakozást kivárni, visszamentem záróra előtt 1/4 órával. Öt perc múlva bejutottam, és 7 perc alatt elintézték az ügyemet. Kivételesen szerencsém volt, jól taktikáztam, igaz, ha aznap este nem jutok be, mehettem volna másnap is.
Mindenkinek, és elsősorban a kedves kérdezőnek: Ezzel a kérdéssel tulajdonképppen csak azt tudod leszondázni, hogy milyen arányban szólnak hozzá a különböző szimpatizánsok.
Csak szubjektív választ kaphatsz:
- A győztes fél szavazói örömmámorban úsznak.
- A vesztes fél szavazói el vannak keseredve.

én nem azért suttyóztam le őket, mert a fideszre szavaztak..hanem azért, amiért rá.
akkor most én kérdeznék valamit: miért a fideszre szavaztál? Válaszoljatok, és majd meglátjátok, miért suttyóztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!