09:15 - Vagy behódol, és azért lesz balhé, és akkor valaki más felvállalja a tisztességes emberek ügyét, vagy nem hódol be, és azért lesz balhé, mert borítja a bilit.
2010. ápr. 12. 09:32
32/59 BeerHunter válasza:
Remélem utóbbi. Nagyot csalódnék, ha nem:(
2010. ápr. 12. 09:35
33/59 anonim válasza:
Örülök a fidesz győzelemnek!
2010. ápr. 12. 10:07
34/59 anonim válasza:
Örülök én is, hogy a Fidesz nyert. Végre eltünik a neoliberális kommunizmus Magyarországról!
2010. ápr. 12. 10:28
35/59 anonim válasza:
Nekem meg az a véleményem,hogy ezt az egész választást egy bizonyos IQ szinthez kellene kötni... Elég nagy baj hogy az emberek csak a két nagy pártban tudnak gondolkodni.Azért szavaz valaki a Fideszre,hogy leváltsa az MSZP-t,és azért szavaz valaki az MSZP-re,hogy ne nyerjen a Fidesz...
2010. ápr. 14. 23:40
36/59 anonim válasza:
Ja és valaki kérdezte,hogy az LMP kis Fidesz... Nem az LMP új SZDSZ... :)
2010. ápr. 14. 23:47
37/59 anonim válasza:
Szerintem is az SZDSZ.
Az elvtárs nem vész el, csak átalakul. Már a párt nevében is benne van a tagok hovatartozása. Más...
2010. ápr. 15. 11:00
38/59 anonim válasza:
Igazság szerint gyárthatnánk az összeesküvés elméleteket végtelenig, de majd ezt a négy évet is túléljük valahogy.
Előző voltam. Lehet hogy a multik, zsidók pénzelik az összes pártot, lehet hogy a Fidesz se jobb a többinél stb... de azért több a rendes ember a Fideszben, mint a többiben. Kósa Lajos, Varga Mihály stb.
2010. ápr. 15. 11:03
39/59 anonim válasza:
2010. április 13-án, kedden, korábbi - feltételekhez kötött - szándékom megerősítéseként elmentem a Központi Okmányirodába és a szükséges okmányok átadásával bejelentetten kivándorlási kérelmemet, kértem annak az Útlevelembe történő bejegyzését. (Azért csak kedden, mert bár az előző napon délelőtt 9-re érkeztem, aznapra már nem, csak másnapra kaptam sorszámot, a 44-est)
Ez a véleményem.
2010. ápr. 15. 11:35
40/59 anonim válasza:
1526. augusztus 29. II. (mint római 2.) (Ha a dátumról nem ugrik be egy település neve, és a történelmi esemény, majd segítek.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!