Mi a véleményetek arról hogy a fidesz nyert a választáson?

Ja és még valami:) MSZP pénzeli a Jobbikot. Ja. Az LMP meg a kis-Fidesz, mi? Úgy szeretem az összeesküvés elméleteket:)
Melleseleg a Jobbik 7 éves párt. Akkor aztán nagyon kellett az MSZP-nek az biztos:)

ez nem demokrácia "kedves"...
illetve max annyi, hogy látszólag az emberek választottak. az sem demokrácia, hogy 2/3-al alkotmányt lehet módosítani a maradék 1/3 pedig le van szarva.
nos, én elvagyok, van melóm, ugyan 70%-ban feketén de jól keresek. meg fogok élni. igaz, h kúrva szarul érzem magam, hogy itt az új igazi diktatúra és talán ellehetetleníti a jövőmet, hogy esetleg vállalkozzak vagy valamit. A 4 év igazi vesztesei ti lesztek. csak most még nem láttok messzebb az orrotoknál. Csak a győzelmet látjátok. Nem fogom sajnálni se a fideszeseket se az mszp-seket akik majd éhen döglenek, mert szarni fog rájuk a dicsőtett pártjuk, TI választottátok.

"Megáll az eszem, hát bíztos vagyok benne, hogy ezt várja a nép az újabb politikai fiaskokat, amik elterelik a figyelmet a lényegről. Ez a jobbik célja? A hatalomharc? Ezért mentetek el szavazni jobbikosok, botrányból? Mert biztos vagyok benne, hogy aki a fideszre szavazott, az reménykedve tette."
???
Nem, nem botrányból tettem. Bár nem tudom milyen az o.O

08:36 Igen nem lesz könnyű felépíteni azt amit tönkre tettek a szocik. Ha ennyire be vagy avatva, hogy tudod ki pénzeli a két pártot, oszd meg velünk is légyszíves. Szerinted a Jobbikot ki pénzeli?? A politika nem szól másról mint a különböző társadalmi rétegek megnyeréséről. 8 évig a nyugdíjasok és a kisebbség terpeszkedtek. Most a fiatal életerős magyar állampolgárok ideje jön. Persze ez egyeseknek nem fog tetszeni. Pontosan azoknak akiknek a célja a magyar nemzet rombolása, meglopása, árulása.
- Ha nem tetszik, el lehet menni. - nem is tudom ki mondta ezt
Persze minden pártban vannak rendes és kevésbé rendes emberek. Szerintetek miért kellett félre állítani Medgyessyt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!