Aki nem a lakóhelyén szavaz, miért teszi?
Persze itt most nem például az egyetemistákra gondolok, akik nem mentek haza, hanem az olyan típusúakra, hogy "átmentünk szavazni Bivalyröcsögére" - mert találkoztam itt az oldalon ilyennel... Az ilyennek mi értelme van?
Nem kötözködni akarok, csak nem értem.
Pl. van olyan párt, amelyiknek nem sikerült jelöltet indítania egy adott városban, és aki mégis rá akar szavazni, az átmegy oda, ahol tud.
Ezen kívül gondolom azért, mert adott városban van az embernek dolga. Eddig is volt ilyen, csak nem volt belőle ilyen szarakodás.
Az oké, hogy fontos dolga van az embernek máshol, vagy ilyesmi ezért is példálóztam az egyetemistákkal, gondoltam hátha megértitek :D
Én főleg az olyan típust nem értem, mait írtam is, hogy "átmentünk szavazni ide meg oda". Ezt miért kell? Miért jó?
Jajj szépen lelettem szavazva:
Akkor:
Ezért van a sok kavar,mert "jajj de ő" "jajj dehát ő is"
"dehát ő" stb.
Ja így jópár ember összegyűlik tessék elkell mondanom az eredmény szerintem nem?!
Érdekes nállunk aki szavazni akart az megtudta oldani
NYÁVOGÁS nélül,mit kell kavarni?Borzalmas nehéz lenne
4 évente egyetlen egyszer ezt elintézni??
Mert akinek tényleg olyan oka van azt megértem,de
ezektől megfrászt kapok.Hihetetlen ez a "nép" vagy minek
lehetne ezt nevezni.Borzalom.
21.11:
Nem erről szólt a kérdés, és az előző válaszod sem a kérdéshez kapcsolódott. Nyilván ezért lettél leszavazva (én nem pontozok).
Ha mégis azt hiszed, hogy kapcsolódott, akkor szövegértési nehézségeid vannak :) Bár ahogy nézem, a KONKRÉT kérdésemre választ még senkitől sem kaptam, szóval... :D
Ez egy választási csalás.
Csak a vak nem látja.
Azt nem tudjuk még, h ki követte el, de a szavazatokból egyértelműen ki fog derülni.
Figyelj elmondom,hogy mindenki válaszolt rá.
De akkor válaszolok:
Énsem tudom mi értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!