Támogatnál egy olyan új pártot, amelyik teljes fiatalokból áll, jó a programja, és vállalja, hogy ha 2 év alatt nem tudnak jelentős változást elérni, akkor lemondanak?
Hát akkor nem Soros pénzel, hanem valaki más (oroszok, kínaiak), és nem cigányimádók, hanem rasszisták vagytok. Ja és megvan az a családtagod, aki valamilyen párttag volt? Mert meg fogják találni. Tök mindegy, amíg több ezerszer annyi pénz van a lejárató oldalon, mint a védekező oldalon. És mindezt csak akkor, ha már olyan szintre jutottatok, hogy megéri lejáratni titeket, ahova el se juttok valószínűleg.
Mondjuk én EU párti vagyok, úgyhogy a saját válaszomat akkor nemre változtatom. Nem látom az értéket a további megosztásban. Az emberiségnek szerintem az egység felé kell szépen lassan haladnia, nem fordítva. Persze az EU megreformálásra szorul, de a kilépés szerintem nagy hiba lenne. Mind rövidtávon, gazdaságilag, mind hosszútávon, ami az általános fejlődési irányt illeti.
De a fő mondanivalóm az volt, hogy mielőtt nagyon beleéled magad, gondolkozz el azon hogy hogyan akarsz nyerni. TV-vel nem, az internet nem elég. Személyesen, pl. nyilvános naggyűlések meg akciók? Akkor csak Budapesten lesz bármi esélyetek. Egyéb?
A kérdező álmodozásán kívül mi értelme van ennek a kérdésnek? Azt szabad, csak megvalósulni nem fog soha.
Már csak onnan is virít a naivitásod, hogy azt hiszed, hogy egy ország életében 2 év az a maximum, amennyi idő alatt látható változást lehet elérni :)
En tamogatnam.
Szivvel lelekkel.
Igaz hogy nem elek ott, de legalabb egy tamogatoja legyen szerencsetlen kerdezonek.
Hajra neki fiam, csinaljad, vegyetek at a kormanyzast, es 2 ev utan ha elcsesztetek a dolgot, menjetek vissza eredeti foglakozasotokba.
Ha eljon a nap hogy kell a szavazatom irjal privatba, elmegyek az itteni kovetsegre szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!