Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz kormány alatt fog még...

Fidesz kormány alatt fog még előre haladni az ország?

Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik, hogy minden megrekedt kb. a 2010-es szinten. A gazdaság sem fejlődik a felkozmetikázott statisztikák elelnére sem. A munkanélküliség is csak papiron csökkent, mivel most az a divat, hogy iskola padba teszik azokat az embereket, akikkel a munkaerőpiacon nem tudnak mit kezdeni és így javul a statisztika. Érdemi javulás nem igazán tapasztalható, vagy csak én látom ezt így?

2016. máj. 24. 13:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%
Nem félünk és nem fázunk! Orbán Úr a mi királyunk!
2016. máj. 24. 14:44
 12/14 anonim ***** válasza:
69%

,Rászoruló nagycsaládos?

Hát nem tudom te hol élsz,de a családimadókedvezmény leginkább a nem rászoruló nagycsaládosokat támogatja,ahol a szülők havi több 100 ezreket vagy milliókat keresnek.

Mellesleg miért az én gondom a nagycsaládos helyzete,ki mondta neki,hogy 4-5gyereket vállaljon?Senki!

2016. máj. 24. 16:02
 13/14 MolotovPunk ***** válasza:
78%

Semmit sem haladt előre a Fidesz alatt az ország.

Pont,hogy inkább visszafejlődött az előrehaladás.

Propaganda jobber Tv-ben persze mást hazudnak.

Láthatóan pedig a Fideszt nem nagyon zavarja az,hogy 600 ezer magyar ember már rég külföldön él rossz kormányzásuk miatt.

Az hogy pár utcát teret az országban felújítanak és tapsikolnak hozzá az is nagyrészt EU-s forrásoknak köszönhető,nem pedig nekik.

(Folyamatosan,de lassan csúszunk lefelé.)

Lehet méregetni ezt azt meg kamu statisztikákat gyártani,de az van,hogy az MSZP alatt sem volt túl jó a gazdasági helyzet,de ettől valamivel jobb volt.Egyébként a rendszerváltás óta Fidesz teljesít a leggyengébben...

MSZP alatt 2008 környékén pedig volt egy gazdasági világválság is,ami kis hazánkon is húzott jelentősen vissza.

2016. máj. 24. 16:06
 14/14 anonim ***** válasza:
87%
Aki nem nagycsaládos és nem is rászoruló, ergo egyedül él, esetleg házastársával és gyerektelenül, vagy max két gyerekkel, átlagkeresettel rendelkezik és fizeti az adót, a TB-t és a nyugdíjjárulékot meg SZJA-t, az dögöljön éhen, mert semmire nem jogosult, de fizetnie kell az összes létező adót és mindenért, ami egyébként másoknak (pl naplopók) ingyen jár. Itt tartunk!
2016. máj. 24. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!