Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz kormány alatt fog még...

Fidesz kormány alatt fog még előre haladni az ország?

Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik, hogy minden megrekedt kb. a 2010-es szinten. A gazdaság sem fejlődik a felkozmetikázott statisztikák elelnére sem. A munkanélküliség is csak papiron csökkent, mivel most az a divat, hogy iskola padba teszik azokat az embereket, akikkel a munkaerőpiacon nem tudnak mit kezdeni és így javul a statisztika. Érdemi javulás nem igazán tapasztalható, vagy csak én látom ezt így?

2016. máj. 24. 13:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
7%
Csak a Fityesszel javulhat a gazdaság. Nem jól látod. Amit az országban a balosok nyolc év alatt leraboltak, azt két-három év alatt nem lehet helyretenni. Most csak azokat tudja sehíteni, akik a legjobban rászorulnak (nagycsaládosok) de én remélem a közeljövőben mindenki jobban fog élni. Én sem vagyok nagycsalásldos, személyesen én sem élek jobban. De reálisan látom a helyzetet.
2016. máj. 24. 13:25
 2/14 anonim ***** válasza:
17%

"mivel most az a divat, hogy iskola padba teszik azokat az embereket, akikkel a munkaerőpiacon nem tudnak mit kezdeni "

menthetetlen vagy

2016. máj. 24. 13:28
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Hogyne! Pl. meghosszabbítják Bicskéig a kisvasutat.
2016. máj. 24. 13:34
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Mit mást várunk egy jobbostól, mint "elmúltnyolcévezést"... Amúgy az, hogy "én személyesen nem élek jobban" annak fényében elég gáz, hogy 5 éves 2/3-os kormányzáson vagyunk túl. Ja és hát a tények figyelmen kívül hagyása is erőssége a jobbosoknak, pl, hogy a leggyengébb gazdasági teljesítménnyel is kicsiny hazánk rendelkezik Európában. Tényleg fejlődünk. Egyéb mutatókról meg még nem is beszéltünk.
2016. máj. 24. 13:34
 5/14 anonim ***** válasza:
66%

"mivel most az a divat, hogy iskola padba teszik azokat az embereket, akikkel a munkaerőpiacon nem tudnak mit kezdeni "

Tanúsíthatom!

2016. máj. 24. 13:37
 6/14 anonim ***** válasza:
21%

"Ja és hát a tények figyelmen kívül hagyása is erőssége a jobbosoknak, pl, hogy a leggyengébb gazdasági teljesítménnyel is kicsiny hazánk rendelkezik Európában"

Ez amúgy milyen tény? Mert a leggyengébb gazdasági teljesítménye még mindig kimagaslóan Görögországé...

Tények haha :DD

2016. máj. 24. 13:47
 7/14 anonim ***** válasza:
89%

"Csak a Fityesszel javulhat a gazdaság. ... személyesen én sem élek jobban. De reálisan látom a helyzetet."

Annyira szépen vagy hülye hogy már aranyos. Pont ilyet akar a fidesz a propagandáival faragni, mint te.

Nem élek jobban, sőt talán rosszabbul, de elhiszem a kormánynak hogy ez így jó, és őket akarom. Ez számomra megmagyarázhatatlan gondolatmenet.

2016. máj. 24. 13:56
 8/14 anonim ***** válasza:
86%

"Ez amúgy milyen tény? Mert a leggyengébb gazdasági teljesítménye még mindig kimagaslóan Görögországé...

Tények haha :DD"

Igaz! Én kérek elnézést!Teljesítmény alatt növekedést értettem. Szóval a legkisebb gazdasági növekedés a mienk:

[link]

Szóval csak Görögországot előzzük meg, ezt sikernek semmiképp nem nevezném.

2016. máj. 24. 13:57
 9/14 anonim ***** válasza:
16%

Érdekes módon a sandaszemű levitte 10-ről a jegybanki alapkamatot 1%-ra. Minden korábbi jegybankelnök azt mondta, hogy ebbe beledöglünk, összeomlunk, ilyet nem lehet csinálni.

És érdekes módon a minap a Fitch felminősített bennünket a bóvliból...

2016. máj. 24. 14:39
 10/14 anonim ***** válasza:
88%

# 9/9 Időpont ma 14:39

Érdekes módon, amikor a leminősítések mentek, akkor nem számított, meg USA-bérenc zsidó társaság volt az összes minősítő, akik háborút indítottak az ország ellen. :-D

2016. máj. 24. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!