Éreztetek valami változást tegnap a fociban? Megéri mégtöbb pénzt beleölni?
Figyelt kérdés
Azért látszott a fiúkon,hogy senki sem akart megsérülni az EB elött.
Az én csapatom:
Kapusok: Király, Gulácsi,
Hátvédek: Fiola,Guzmics,Lovrencsics,Bese,Kádár,Lang,Kocsis, Korhut
Középpálya: Elek,Kleinheisler,Nagy Á., Gera
Csatárok: Dzsudzsi,Nikó,Németh,Priskin,Sallai, Böde, Gyurcsó
EB kezdőm:
Kapu: Király
Szélső védők: Fiola (Csere Bese) Kádár
Belső védők: Lang , Guzmics
Középpálya: Kleinheisler, Nagy Á. , Gera
Szélső csatárok: Dzsudzsák, Németh (Csere Gyurcsó)
Középcsatár: Nikó (Csere Böde)
2016. máj. 21. 19:52
31/37 A kérdező kommentje:
Amúgy meg, inkább járok halálfejes maszkban,mint melegmintás zászlókkal, és "rapefuges, WELCOME!" felíratú pólókkal.
2016. máj. 22. 20:07
32/37 anonim válasza:
Igen,eerre már én is sokszor gondoltam,hogy Magyarország egyáltalán nem szegény.Csak az "elit"-ünk szétlopja,vagy épp fa...ságokra szórja a pénzt.És annak ellenére,hogy szeretem a focit,egy határon túl,már az abba ölt pénzeket is idesorolom(mármint a fa...ságok közé).Kenyeret és cirkuszt a népnek,oké,de azért előbb az elsőt.
33/37 A kérdező kommentje:
Engem nemnagyon érdekel, mitcsinál a kormány, Ausztriában dolgozom, melletem van egy felújított kórház-
2016. máj. 22. 20:50
34/37 anonim válasza:
Ja,hát az úgy más.Engem sem érdekel,ha bármely kormány focira szórja a százmilliárdokat,ha nem abban az országban élek.
35/37 anonim válasza:
Kérdező, én nem mászkálok egyikben sem. És sajnos tapasztaltam, hogy a "grapefruitos" (vagy már fogalmam sincs mit írtál mert nem igazán érdekel) meleg bevándorlóünneplő hülyékkel a jobbikosok sokkal jobban kijönnek, mint velem (nem, nem vagyok sem cigány, sem zsidó, de talán pont ez a baj).
36/37 anonim válasza:
IZLAND IZLAND IZLAND IZLAND!!!!
37/37 anonim válasza:
Ennek a hozzászólásnak annyi értelme volt, mint magának a focinak. Azaz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!