Éreztetek valami változást tegnap a fociban? Megéri mégtöbb pénzt beleölni?
Azért látszott a fiúkon,hogy senki sem akart megsérülni az EB elött.
Az én csapatom:
Kapusok: Király, Gulácsi,
Hátvédek: Fiola,Guzmics,Lovrencsics,Bese,Kádár,Lang,Kocsis, Korhut
Középpálya: Elek,Kleinheisler,Nagy Á., Gera
Csatárok: Dzsudzsi,Nikó,Németh,Priskin,Sallai, Böde, Gyurcsó
EB kezdőm:
Kapu: Király
Szélső védők: Fiola (Csere Bese) Kádár
Belső védők: Lang , Guzmics
Középpálya: Kleinheisler, Nagy Á. , Gera
Szélső csatárok: Dzsudzsák, Németh (Csere Gyurcsó)
Középcsatár: Nikó (Csere Böde)
Na látom több 71%os is van.Én vagyok a 7,9,12,14,16,18-as válaszoló.
NEm vagyunk jók fociban? Ember, az egy dolog most a béka izéje alatt vagyunk,
Úgy 30 éve.
de ezzel az Aranycsapatot köpted szembe, és azokat akik felmutattak valamit.
Hú 60 éve mekkora királyok voltunk fociban.Nem akarom leszólni az akkori focistákat,de a mai foci teljesen más.A mai focistáknak már mindenre kell figyelnie:edzés,táplálkozás,magánélet,közélet.Nézd meg Bale vagy Aubameyang simán lefutná bármelyik 50 évvel ezelőtti atlétát.
Kis divatdrukker majom menj szurkolni a spanyoloknak.
Német csapatnak drukkolok drukkolok :)
Attól,hogy a fradinak drukkolok ugyanúgy színvonaltalan meccset fognak játszani.
Te még egy nyavajás harmadosztáihg sem vitted de nagyszerűen meg tudod állapítani, hogy nem vagyunk jók fociban.
Micsoda érvelés...Attól,hogy én nem vagyok hivatásos labdarúgó,lehet róla véleményem esetleg kritikám.Ha valamit rosszul írtam akkor magyarázd meg,hogy miért és nem személyeskedj.Ha az étteremben rossz kaját adnak neked és azt mondod,hogy ez rossz volt mert rossz a tálalás,gusztustalan,ehetetlen,romlott,hajszál volt benne akkor a szakács se fogja neked azt mondani,hogy csinálj jobbat.Fizettél az étteremnek,hogy valami jót egyél és te azt el is várod.Na én meg elvárom,hogy ha az emberek adójából focistákat képeznek akkor legyen egy bizonyos színvonal.
Jók vagyunk, csak sajnos a sok embernek éés a mentalitásnak köszönhetően az egész romokban.
A sok ember alatt a "hivatásos szakértőkre gondolsz"(Pintér,Egervári,Bognár,Kondás és a többiek).A mentalitás alatt meg azt érted,hogy a focisták jó magyar munkás szerint "jólvanazúgy"gyal sz*rnak bele az egészbe,hisz ígyis úgyis megkapják a fizetésüket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!