Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Éreztetek valami változást...

Éreztetek valami változást tegnap a fociban? Megéri mégtöbb pénzt beleölni?

Figyelt kérdés

Azért látszott a fiúkon,hogy senki sem akart megsérülni az EB elött.

Az én csapatom:

Kapusok: Király, Gulácsi,

Hátvédek: Fiola,Guzmics,Lovrencsics,Bese,Kádár,Lang,Kocsis, Korhut

Középpálya: Elek,Kleinheisler,Nagy Á., Gera

Csatárok: Dzsudzsi,Nikó,Németh,Priskin,Sallai, Böde, Gyurcsó

EB kezdőm:

Kapu: Király

Szélső védők: Fiola (Csere Bese) Kádár

Belső védők: Lang , Guzmics

Középpálya: Kleinheisler, Nagy Á. , Gera

Szélső csatárok: Dzsudzsák, Németh (Csere Gyurcsó)

Középcsatár: Nikó (Csere Böde)

2016. máj. 21. 19:52
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Mondja már el nekem valaki miért lesz az jó az országnak ha a magyar csapat jól szerepel az EB-n?Több lesz a GDP?Nem.Jönni fog külföldről tőke?Nem.Fejlődni fog bármiben is az ország?Nem.Arra lesz jó hogy Orbán király felbátorodik és még több pénzt bele.
2016. máj. 21. 23:47
 22/37 anonim ***** válasza:
NEm vagyunk jók fociban? Ember, az egy dolog most a béka izéje alatt vagyunk, de ezzel az Aranycsapatot köpted szembe, és azokat akik felmutattak valamit. Kis divatdrukker majom menj szurkolni a spanyoloknak. Te még egy nyavajás harmadosztáihg sem vitted de nagyszerűen meg tudod állapítani, hogy nem vagyunk jók fociban. Jók vagyunk, csak sajnos a sok embernek éés a mentalitásnak köszönhetően az egész romokban.
2016. máj. 22. 01:21
 23/37 anonim ***** válasza:
#22:Én ugyan szeretem a focit,több mint 20évig rendszeresen jártam meccsekre is,de ettől még én is úgy látom,hogy nem vagyunk jók fociban.Valaha persze azok voltunk,de az már sajnos a múlt.És kétlem,hogy ezen a beleölt milliárdokkal lényegesen lehetne változtatni. Talán majd egyszer lesz egy olyan időszak megint,amikor jók leszünk,de nem hiszem,hogy mostanában és nem az Aranycsapat mércéjével.
2016. máj. 22. 01:50
 24/37 anonim ***** válasza:
Kedves 22-es. Nem azt mondta az előtted lévő, hogy nem voltunk, hanem hogy nem vagyunk jók fociban. Azért nagy különbség. Az Arany Csapatot ne hasonlítsuk össze ezekkel a zselézett hajú mama kedvencekkel.
2016. máj. 22. 07:56
 25/37 anonim ***** válasza:
#24:Szerintem valamit rosszul értelmeztél.Az "előttem lévő" éppen azon háborodott fel,hogyan lehet olyat állítani,hogy nem vagyunk jók fociban.És annak ellenére,hogy a második mondatával elismerte,hogy jelenleg valóban így van,szerinte egy ilyen állítás,az Aranycsapat szembeköpése.
2016. máj. 22. 13:13
 26/37 anonim ***** válasza:
Igen tudom, de az Arany Csapat a múlt. A mostani meg a jelen.
2016. máj. 22. 13:36
 27/37 anonim ***** válasza:
#26:Na de,pont ezt írtam én is.
2016. máj. 22. 14:01
 28/37 anonim ***** válasza:

Na látom több 71%os is van.Én vagyok a 7,9,12,14,16,18-as válaszoló.

NEm vagyunk jók fociban? Ember, az egy dolog most a béka izéje alatt vagyunk,

Úgy 30 éve.

de ezzel az Aranycsapatot köpted szembe, és azokat akik felmutattak valamit.

Hú 60 éve mekkora királyok voltunk fociban.Nem akarom leszólni az akkori focistákat,de a mai foci teljesen más.A mai focistáknak már mindenre kell figyelnie:edzés,táplálkozás,magánélet,közélet.Nézd meg Bale vagy Aubameyang simán lefutná bármelyik 50 évvel ezelőtti atlétát.

Kis divatdrukker majom menj szurkolni a spanyoloknak.

Német csapatnak drukkolok drukkolok :)

Attól,hogy a fradinak drukkolok ugyanúgy színvonaltalan meccset fognak játszani.

Te még egy nyavajás harmadosztáihg sem vitted de nagyszerűen meg tudod állapítani, hogy nem vagyunk jók fociban.

Micsoda érvelés...Attól,hogy én nem vagyok hivatásos labdarúgó,lehet róla véleményem esetleg kritikám.Ha valamit rosszul írtam akkor magyarázd meg,hogy miért és nem személyeskedj.Ha az étteremben rossz kaját adnak neked és azt mondod,hogy ez rossz volt mert rossz a tálalás,gusztustalan,ehetetlen,romlott,hajszál volt benne akkor a szakács se fogja neked azt mondani,hogy csinálj jobbat.Fizettél az étteremnek,hogy valami jót egyél és te azt el is várod.Na én meg elvárom,hogy ha az emberek adójából focistákat képeznek akkor legyen egy bizonyos színvonal.

Jók vagyunk, csak sajnos a sok embernek éés a mentalitásnak köszönhetően az egész romokban.

A sok ember alatt a "hivatásos szakértőkre gondolsz"(Pintér,Egervári,Bognár,Kondás és a többiek).A mentalitás alatt meg azt érted,hogy a focisták jó magyar munkás szerint "jólvanazúgy"gyal sz*rnak bele az egészbe,hisz ígyis úgyis megkapják a fizetésüket?

2016. máj. 22. 17:06
 29/37 anonim ***** válasza:
Ezért szar Magyarország. Mert a többség egy focimániás jobber, akiket az éltet, hogyan lehet halálfejes maszkban ordibálni a meccseken. Minden mást szarnak le. Hiába szar a gazdaság, hiába szar minden, ne, ne legyen jobb, helyette inkább legyen jobb a foci. A focinál szarabb, unalmasabb, és nevetségesebb sport nemigen létezik, de nem baj, ha az idióta szurkolók 10 ezreket is képeske költeni ezért, akkor legyen, fejlesszék a focit az életszínvonal növelése helyett.
2016. máj. 22. 19:48
 30/37 A kérdező kommentje:
Te gaylord, Magyarország nem szegény,csak kevés a fizu! Egy Románia vagy Lengyelország nem nagyon engedheti meg magának azt,hogy 4-5 stadion egyszerre épüljön.
2016. máj. 22. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!