Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A háztartások fogyasztásával...

A háztartások fogyasztásával nem akar semmit sem kezdeni a fidesz? (konkrétan azzal, hogy piszkosul csórók vagyunk) KÉP

Figyelt kérdés

A visegrádi 4-ek közül utolsóak vagyunk, mint látható.

Esetleg 0%-os vagy negatív kamatú fogyasztói hitel? Több olyan pályázat, ami hűtővásárlásra volt nemrég? Ettől nőne a GDP is gondolom...

A trendből az jön le, hogy mindjárt Románia is beelőz minket. Szégyen...

Irány Norvégia...

[link]

2016. máj. 18. 23:14
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
0%
tehát akkor egyetértünk :) akkor puszta rosszindulatból pontoztál le gondolom
2016. máj. 19. 00:17
 32/59 anonim ***** válasza:
0%

"Mondjuk szívesen letesztelném a mérnöki tudásod, meg hogy egyáltalán milyen mérnök vagy, "

gépészmérnök vagyok :)

de 8 általánossal úgy se tudsz olyat kérdezni...

2016. máj. 19. 00:17
 33/59 A kérdező kommentje:
Amúgy nem kéne a hitelnél leragadni, ez csak egy részlete volt a kérdésemnek. A lényeg a háztartások fogyasztása. Ami siralmas.
2016. máj. 19. 00:18
 34/59 anonim ***** válasza:
20%
hát ha még mindig nem sikerült volna felfogni, a háztartások fogatása az általános egyéni jóléttel semmilyen arányosságban nincs
2016. máj. 19. 00:23
 35/59 anonim ***** válasza:
83%

És ilyen helyesírással sikerült összehozni egy szakdolgozatot? Tükrözi a magyar felsőoktatást. :D

Ami szintén a béka segge alatt van a nemzetközi felsőoktatási ranglisták szerint.

De a csúnya Soros bácsi behozta ide a CEU-t, ami bezzeg nemzetközileg is elismert, és termeli a sok ortodox közgazdászt. (szarkazmus szmájli)

2016. máj. 19. 00:23
 36/59 anonim ***** válasza:

# 28/29 Időpont ma 00:14

Igen, ám azt az adott bank saját profitjából gazdálkodja ki. Az államnak mi a profitja? Az adó/járulék/térítés... na, abból gazdálkodd ki.

"Negatív kamatnál meg szerintem pár százalékra gondolt a kérdező, nem 50-ből 10-et fizetsz vissza, hanem pont annyi lenne a negatív kamat, amennyire pont megérné, és bepörgetné a fogyasztást, kereskedelmet, GDP-t stb.."

Ha még fedezetet valahogy sikerülne is teremteni, a probléma továbbra is a vásárlóerő.

Azoknak akiken segíteni akarsz, a 0%-os törlesztőt sem feltétlenül tudnák fizetni. Mert kapsz mondjuk 70 000-ret léggitárpengetőgyalura. Hogy fizeted vissza? 10x7000? Nem biztos, hogy sokan bírnák ezt. 100x700? Elvetemült ötlet több mint 8 évre ilyet adni...

A hitelesek java része ugyanúgy többet vállalna mint tudna fizetni, onnantól kezdve meg ott vagyunk ahol a part szakad.

2016. máj. 19. 00:24
 37/59 anonim ***** válasza:
83%

"a háztartások fogatása az általános egyéni jóléttel semmilyen arányosságban nincs"

Konkrétan ezért nevet ki mindenki az oldalon. Mert már olyanokat mondasz a fidesz mosdatása érdekében, hogy az ég pink színű. Még a fideszes politikusok is kimondják néha, hogy ez meg ez hiba volt, amit te csinálsz az szimplán gusztustalan elfogultság.

2016. máj. 19. 00:26
 38/59 anonim ***** válasza:

"Konkrétan ezért nevet ki mindenki az oldalon."

Ez nagy kár. Még példával is illusztráltam... Hogy lehet a román minimálbér a fele a magyarénak, hogyha a háztartások fogyasztása meg nyilván valóan nem a fele?

Hát úgy, hogy valakik többet keresnek a háztartásukban, valakik meg kevesebbet...

2016. máj. 19. 00:28
 39/59 anonim ***** válasza:

# 31/36 Időpont ma 00:17

Nem, én puszta jóindulatból csinálok ilyeneket. Mellesleg nem szoktam lepontozni, csak akkor nyúlok hozzá, ha valami egetverően baromságot ír valaki.

És abban értettünk egyet, hogy a 0%-os hitel nem megoldása a problémának.

Az Otthon Melege programot például támogatom, csak az apróbb - mint az általam említett - részletekre is oda kellene figyelni, mert nem kevés családról tudok, akik emiatt nem vehettek részt benne, pedig szükségük lett volna rá. És ez csak azok akiket ismerek, nem fórumokon olvastam.

2016. máj. 19. 00:29
 40/59 anonim ***** válasza:

"Mondjuk szívesen letesztelném a mérnöki tudásod,"

várom a tesztet te übermench!

2016. máj. 19. 00:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!