A háztartások fogyasztásával nem akar semmit sem kezdeni a fidesz? (konkrétan azzal, hogy piszkosul csórók vagyunk) KÉP
A visegrádi 4-ek közül utolsóak vagyunk, mint látható.
Esetleg 0%-os vagy negatív kamatú fogyasztói hitel? Több olyan pályázat, ami hűtővásárlásra volt nemrég? Ettől nőne a GDP is gondolom...
A trendből az jön le, hogy mindjárt Románia is beelőz minket. Szégyen...
Irány Norvégia...
# 18/19 Időpont ma 00:04
Közülünk mégis te szavaztál egyedül a (neo)kommunistákra. Nem kínos? :-)
"Kommunistát maximum a babakocsimból láttam életemben, te szenilis vénember.
Aki a fideszt szídja, az egyből baloldali és gyurcsány ferenc csatlósa, nem?"
sajnos közgazdaságtudományi kart is csak maximum babakocsiból :(
# 22/22 Időpont ma 00:09
Még jó, hogy az utóbbi két oldalban folyamatosan a kérdező ellee érvelek. De nem baj, hazudj megint. :-)
És még te beszélsz a másik kérdésnél szövegértelmezésről.
Magadból indulsz ki, kamumérnök?
Te is egy villanyszerelő oligarcha vagy, bejött az élet a 8 általánossal, mint fidesz seggnyaló? :D
65%
0%-os fogyasztói hitelek most is léteznek. Negatív kamatnál meg szerintem pár százalékra gondolt a kérdező, nem 50-ből 10-et fizetsz vissza, hanem pont annyi lenne a negatív kamat, amennyire pont megérné, és bepörgetné a fogyasztást, kereskedelmet, GDP-t stb.. legalábbis én ezt vettem le... :)
# 26/26 Időpont ma 00:13
Mutasd már meg ezt kérlek. :-D A legelső kommentem szöges ellentéte annak amit hazudsz. Az, hogy nem érted, megint nem az én szegénységi bizonyítványom.
Ha elmondom milyen diplomám van, akkor ráhazudsz 2-t, szóval teljesen felesleges.
Mondjuk szívesen letesztelném a mérnöki tudásod, meg hogy egyáltalán milyen mérnök vagy, de nincs erőm most ilyen hülyékhez. Inkább ne kommentelj többet.
# 28: Igen, ilyesmire gondoltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!