Mit gondoltok arról, ha valaki azért van a színesbőrűek bevándorlása ellen, mert szerinte csúnyák?
Egyszer itt a gyakorin olvastam egy véleményt, hogy azért ne jöjjenek ide a négerek, mert rondák, úgy néznek ki, mint a gorilla.
Egy orosz fórumon írta egy orosz, hogy emlékszik rá, hogy 5 éves korában látott először négert az utcán és halálra rémült tőle, azóta utálja őket, és Oroszország mennyivel jobb, mint a Nyugat, mert egész nap lehet a főtéren üvöltve szídni a négereket.
"De az se normális, aki azt hiszi, hogy az Afrikából ide emigrált, nagy valószínűség szerint írástudatlan, civilizálatlan emberek hasznos tagjai lesznek a társadalomnak."
Imádom az ilyen fotelből okoskodó megmondóembereket. Ugye még életedben nem beszéltél egy afrikaival se?
Bevallom nem beszéltem Afrikaival (talán néhány szót az egyetemen, de ők nem ugyanaz a kategória, velük semmi probléma), de az változtatna bármit is, a statisztika nem egyénekről szól.
Szerintem egy orosz 40 feletti alkoholista sem szép látvány...
Némelyik tényleg rémisztő.
Szerintem meg van egypár sötétbőrű, aki nagyon is jól néz ki. De aki erről ítél, annak van valami baj a fejében.
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!