Mit gondoltok arról, ha valaki azért van a színesbőrűek bevándorlása ellen, mert szerinte csúnyák?
Egyszer itt a gyakorin olvastam egy véleményt, hogy azért ne jöjjenek ide a négerek, mert rondák, úgy néznek ki, mint a gorilla.
Egy orosz fórumon írta egy orosz, hogy emlékszik rá, hogy 5 éves korában látott először négert az utcán és halálra rémült tőle, azóta utálja őket, és Oroszország mennyivel jobb, mint a Nyugat, mert egész nap lehet a főtéren üvöltve szídni a négereket.
Mi ezzel a probléma?
Miért, szerinted szépek?
Azt, hogy ezer más dolog miatt lehet nem örülni a bevándorlásuknak, találjon jobbat.
Én például azért nem örülök nekik, mert már egyetemi kollégiumokban, a népeik elit értelmiségének fiataljai is úgy viselkednek mint a disznók.
Ha valaki kerüli a kinézetük miatt a feketéket, az nem egyszerűen csúnyának tartja őket, az fél tőlük. A megalapozatlan félelmet pedig fóbiának hívják és pszichiátriai kezelésre szorul.
"Joga van hozzá, hogy kerülje a csúnya embereket."
Ti mindenre azt mondjátok, hogy joga van hozzá? Már olvastam olyat, hogy joga van hányingert kapni a cigányoktól, joga van undorodni a feketék látványától, joga van viszolyogni ha ránéz egy kézenfogva sétáló meleg párra, de olyat még sose hallottam tőletek, hogy joga van az utcán annak az ölébe ülni, akit szeret. Nem baj, biztos ilyen az értékrendetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!