Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok Orbán Viktor...

Mit gondoltok Orbán Viktor Questor ügyről tett bejelentéséről?

Figyelt kérdés
[link]

2016. máj. 16. 20:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

"Persze, mert biztosan senki semmit nem tudott a kormányból, amikor csak Tarsoly ezer szállal kötődik a kormányhoz...

Hagyjuk ezt már."

Ilyet soha nem mondtam. Már csak azért sem, mert szerintem is tudták Orbánék, hogy mi zajlik.

De fontos megjegyezni, hogy amit az állam tett az NEM, ismétlem NEM bennfentes kereskedelem. Legalábbis a jelenlegi törvények szerint.

De a cikk nem is erről szólt egyébként.

2016. máj. 16. 21:16
 12/22 A kérdező kommentje:

"De jelenleg Magyarország jogállam."

Jogállam, mi? :D

Akkor a károsultaknak jogukban áll kussba lenni, mert egy fillér kártérítést nem kapnak az államtól?

"És ki hiszi el még, hogy nem fülesre vették ki a pénzt, mikor már tudták, hogy aki bent hagyja az nézegethet."

Ott a pont!

A Fidesz már tudott a dologról, hogy itt nagy bajok lesznek, ezért ELSIKKASZTOTTÁK a közpénzt!

2016. máj. 16. 21:17
 13/22 A kérdező kommentje:

Ja, azt még hozzá teszem, Tisztelt 8-as, hogy a Questor botrány után nemsokkal Mészáros Lőrinc vagyona hirtelen MEGTRIPLÁZÓDOTT!!!

Na, hogy is van ez?

Nemde?

2016. máj. 16. 21:20
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, én is szívből utálom Orbánékat.

De az előző 2 kommented ben feltett 3 kérdésednek semmi köze nincs ahhoz, hogy az állam kivette a pénzét a Quaestorból.

"Akkor a károsultaknak jogukban áll kussba lenni, mert egy fillér kártérítést nem kapnak az államtól? "

A nagyapám is akart kötvényt venni náluk....... csakhogy feltűnt neki, hogy nincs rajta BEVA (befektő-védelmi alap) biztosítás. Ezért aztán volt olyan intelligens, és nem vett.

Aki pedig vett az tudta, és vállalta a kockázatot, hogy nem jár kártérítés egy ilyen esetben. Szívás.

"A Fidesz már tudott a dologról, hogy itt nagy bajok lesznek, ezért ELSIKKASZTOTTÁK a közpénzt!"

Itt nem igazán tudom miről beszélsz. A Fidesz rengeteg midnent ellopott, de ezt pont nem mert pont, hogy így MENTETTE MEG a közpénzt.

"Ja, azt még hozzá teszem, Tisztelt 8-as, hogy a Questor botrány után nemsokkal Mészáros Lőrinc vagyona hirtelen MEGTRIPLÁZÓDOTT!!!

Na, hogy is van ez? "

Fideszes nyalonc. Simicska helyett fel kell építeni egy másik oligarchát. Nincs köze a Quaestorhoz.

2016. máj. 16. 21:27
 15/22 A kérdező kommentje:

De nyugodt lehetsz afelől, hogy minden s3ggnyaló részesült a Questor pénzből!

"Megmentette" a közpénzt? :D

Akkor hova lett az a sokmilliárd, kérdezem mégegyszer?

Hova lett?

Jó helyre került?

NEM!

Épülnek a stadionok, a Székelyföldi jégkorong akadémiára dobják ki a pénzt, na meg a Brüsszelt támadó, gyűlöletkeltő, uszító propagandára!

Ja, persze, Andy Vajnának is jutott ám belőle!

2016. máj. 16. 21:37
 16/22 A kérdező kommentje:

"az állam teljesen törvényesen tartott pénzt a Quaestornál, és akkor is törvényesen járt el amikor kivonta a pénzét onnan"

"Nézd, én is szívből utálom Orbánékat."

Na, most ezt magyarázd már meg nekem, mert óriási ellentmondásba keveredtél! :D

Most ha Viktorék "törvényesen" jártak el, akkor őket miért utálnod? :D

Hogy van ez akkor? :D

Utálod Vityát, vagy sem? :D

2016. máj. 16. 21:41
 17/22 A kérdező kommentje:

Tudod, mit? :D

Mostantól azt HAZUDHATSZ, amit csak akarsz! :D

Innentől kezdve egy szavad sem hihető! :D

2016. máj. 16. 21:42
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

" csakhogy feltűnt neki, hogy nincs rajta BEVA (befektő-védelmi alap) biztosítás. Ezért aztán volt olyan intelligens, és nem vett. "

Tehát nagyapád intelligensebb, mint az egész Orbán-kormány együtt.

Akik annyira nem voltak intelligensek, hogy ne vegyenek ilyen kötvényt - de annyira igen, hogy minden belső infó nélkül, időben kiszálljanak.

Világos.

2016. máj. 16. 21:51
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

"Na, most ezt magyarázd már meg nekem, mert óriási ellentmondásba keveredtél! :D

Nem kerültem ellentmondásba

Most ha Viktorék "törvényesen" jártak el, akkor őket miért utálnod? :D

Itt törvényesen jártak el. Ez egy tény.

De van tízezer másik dolog amiért utálom őket.

Demagógia, állam szerepének növelése, államosítások, Bayer Zsolt, Kövér László, Rogán, Lázár, rezsicsökkentés, Eu-s támogatások lenyúlása, korrupció, egyetemi létszámok csökkentése, oktatáspolitika, egyházak nyomulása, birkamenet, stadionok, iparpolitika.

Hidd el, hogy utálom Viktorékat meg az egész korrupt bandáját.

DE

De veled ellentétben nem vakultam el teljesen a gyűlölettől. Te már odáig jutottál, hogy konkrét tényeket vonsz kétségbe, meg "ellopták a közpénzt"-szerű mondatokat irkálsz.

Ebben a konkrét esetben (quaestor) nem loptak el semmilyen közpénzt.

Ha lehetne most rögtön kidobnám az egész Fideszt az ablakon. De a sok negatívummal együtt el kell ismerni az egyébként kevés pozitívumot is amit Orbánék okoztak.

Mit szólsz ahhoz, hogy a tények és adatok alapján Matolcsy a valaha volt legjobb jegybankelnökünk?

Vagy például ahhoz, hogy a forint leértékelése (és a devizahitelesek szívása) nem volt teljesen hülyeség?

Ha így folytatod akkor lassan olyanná válsz mint Szaniszló nézői, csak a másik oldalon. Ne legyél elvakult. Minden éremnek két oldala van, ezt ne felejtsd el.

2016. máj. 17. 00:21
 20/22 anonim ***** válasza:
48%

"Tehát nagyapád intelligensebb, mint az egész Orbán-kormány együtt. "

Ez egyébként elég valószínű.......

2016. máj. 17. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!