Fidesznél 200 ajánlószelvényért egy bicikli? Szép.
most gondoljunk bele, hogy 200 szelvényért ami nem jelent sokat, hisz nem attól függ a választás, hogy összeszedtek 2millát. 200 szelvényért egy mondjuk 10.000 Ft értékű bringa. erre kell költeni az erőforrásokat? Ők akarnak itt gazdaságilag rendet rakni akik ilyen pazarló életmódot élnek?
Jobbik=MSZP
Ez teljesen igaz. A barikád csak hazudik. Nem tudom, hogy lehetne nekik hinni.
Elhiszitek amit a Barikád ír?
Akkor gondolom azt nem hogy a bankrabló a Jobbiknak adta a rabolt pénzt..
Lehet mondani, hogy cigány vagy a másik zsidó nem az számít.
Az számít, hogy mennyivel tudja majd az álamadósságot csökkenteni úgy, hogy ne gebedjünk még jobban bele.
És itt Magyarországon igenis foglalkozni kell a cigány kérdéssel, mert van cigány bűnözés.
Régebben amíg volt mezőgazdaságunk addig tudtak dolgozni.
De ma már nincs mezőgazdaságunk ezért nincs munkájuk így megjelent a bűnözés+ segély.
De nem szabad elfelejtenünk, hogy nem csak ők lopnak, csalnak, hazudnak.
A Jobbik nem lenne képes most ebben a formájában vezetni az országot ez az igazság.
Mivel ilyen szélsőséseg párt akkor alakul amikor egy ország kilátástalan helyzetben van, ezért remélem a helyzet normalizálása után megstűnik.
Tegnapi 13:01-es válaszolónak:
Való igaz, hogy ajánlószelvényt - elvileg - nem gyűjthetnének gyerekek. De azt hiszem, azt te sem állíthatod biztosan, hogy a Jobbik háza táján csupa nagykorú kampányolta végig az elmúlt heteket... Csak itt a Gyakorikérdéseken naponta "vitáztam" kiskorúakkal a Jobbikról, sokszor 13-14 évesekkel. Le is vontam belőle azt a tanulságot, hogy gyakorlatilag fogalmuk sincsen arról, amit annyira istenítenek. Miből gondolod, hogy azok a gyerekek, akik a Fidesznek "szedték össze" az ajánlószelvényeket, ők is "politizáltak"? Korukból adódóan ezek a gyerekek, ha akarnának, sem tudnának értelmesen érvelni egy párt mellett, (a Jobbikosok sem tudnak), hiszen ahhoz több kell, mint néhány bemagolt frázis...
Tudod, én magam is többször betelefonáltam a Fidesznek, hogy jöjjenek ki a szelvényemért, mert nekik akarom adni. Napokon át nem jöttek, annyi helyre kellett menniük. Ha körbe küldenek egy gyereket, az szerinted képes arra, hogy bárkit is meggyőzzön, hogy szavazzon a Fideszre? Persze, hogy nem. Legfeljebb arra képes, hogy begyűjtse a szelvényt azoktól, akik amúgy is a Fidesznek akarják azt adni.
A másik dolog, hogy ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy mi azért választottuk a Fideszt, mert kaptunk tőle egy hűtőmágnest, vagy egy tollat??? Ne magyarázzunk már bele egy gesztusba megvesztegetést, mert eléggé röhejesen hangzik! Az, hogy a Jobbiknak egyelőre kevés a pénze, az nem a Fidesz hibája. 4 év múlva már ők is oszthatnak Nagy-Magyarországos hűtőmágnest, ha akarnak. (Remélem, én is kapok belőle... :))
Összességében: Valóban etikátlan gyerekeket használni a kampányban. Ha így tett a Fidesz, azt nem tudom Fidesz-szavazóként támogatni. Ellenben azt azért el kell a Jobbiknak is ismernie, hogy a gyerekek politizálásra buzdítása nem a Fidesznél kezdődött, hiszen számos kiskorú Jobbik-drukkert találni a neten is.
már bocs, de nagyon félrefogtál utolsó.
a jobbikról hol találsz bizonyítékot arra, hogy gyerekeket toborzott? honnan tudod, hogy nem maguktól osztják az észt gyakorin?
fidesznél viszont bebizonyosodott, hogy valóban gyerekekkel csináltatták a melót. ennyi. így nem lehet a kettő közé egyenlőségjelet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!