Fidesznél 200 ajánlószelvényért egy bicikli? Szép.
most gondoljunk bele, hogy 200 szelvényért ami nem jelent sokat, hisz nem attól függ a választás, hogy összeszedtek 2millát. 200 szelvényért egy mondjuk 10.000 Ft értékű bringa. erre kell költeni az erőforrásokat? Ők akarnak itt gazdaságilag rendet rakni akik ilyen pazarló életmódot élnek?
"XD szar a lejáratókampánya a jobbiknak:) ha már hazudnak kitalálhattak volna valami eredetibbet:)
Szebb jövőt!XD
"
fáj az igazság?:)
"Gyerekekkel szóratta rágalmazó röpiratait a Fidesz - a rendőrség elkapta őket"
akkor még is igaz?
vagy kit kaptak el a rendőrök?:D
Nem vagyok és soha nem voltam Fideszes.Naív sem vagyok,tudom,hogy az elmúlt 20 évben minden pártnak voltak piszkos ügyei.
A Barrikádnak még azt sem hiszem el,amit kérdez,nemhogy amit mond.Nem pártatlan média.
Miért nem jár utána annak,hogy Ki pénzeli a Jobbikot? Miből tartják fenn a pártot,miből pénzelik a kampányukat? Miért nem hajlandók közzétenni az elszámolásaikat?Jelenleg miből él Vona Gábor,miből tartja el a családját?
Akinek nincs takargatni valója,az nem titkolódzik.A Jobbik sem különb a többinél,csak eddig még nem fértek hozzá az állami pénzekhez,ezért még nem is tudtak lopni belőle.De ami késik,nem múlik.Idő kérdése,hogy erre rájöjjenek a Jobbikosok is.
ÉS AKKOR KIT KAPTAK A RENDŐRÖK?
VAGY ŐKET IS MEGVETTE A BARIKÁD
MINT AZ MSZP VEREBEST??????????????????????????????????
Ugyan már! Egyrészt, ezek a képek nem bizonyítanak semmit. Másrészt a Jobbiknak kampányoló gyerekek száma sokkal magasabb (akár itt a Gyakorikérdéseken is), mint a néhány Fidesz-szórólapot osztó gyerekeké.
Egyébként szórólapot pénzért bármelyik fiatalkorú oszthat, nem tiltja a törvény. Ezt hívják diákmunkának. Nem hiszem, hogy szégyelleni kéne, hogy a Fidesz biciklit ad a gyerekeknek.
A "becsületes" Jobbikról csak annyit, hogy a saját szavazókörletemben sok Jobbikos ment Jobbik-logós pulóverben szavazni (a gyengébbek kedvéért ezt hívják kampánycsendsértésnek), szóval nem pont annak a pártnak kellene itt játszania a szentet, amelyiknek soha nem volt szándékában tisztességes szabályok szerint küzdeni, és amelyik nem is hisz a jogállamban.
Kedves 12:16-os válaszoló!
Szórólapot osztogatni lehet a gyerekeknek is. Nem is ez a baj. Ha figyelmesen elolvastad volna a kérdést, nem írtál volna ekkora marhaságot. Nem szórólapról van szó hanem ajánlószelvényről. A kettő között van egy kis különbség.
Tehát a gyerekeknek össze kellett szedniük 200 ajánlószelvényt, amelyet a fidesznek töltöttek ki, cserébe kaptak egy kerékpárt. Ezt hívják megvesztegetésnek.
Másrészt gerinctelenségnek tartom ezt a fene nagy ajándékozgatást. A Jobbik nem tehette meg, hogy hűtőmágnest és tollat osztogasson, a helyi szervezet saját költségen nyomtatott ki egy újságot elég nagy összegért, ez volt a legnagyobb dolog amire telt nekik.
A szavazókörben jómagam is jelen voltam pártdelegáltként. Semmi szabálytalanság nem történt mert nagyon odafigyeltem. De a szavazókörön kívül már tehetetlen voltam. Mégis feltűnt valami gyanús. Bejött egy írástudatlan cigányasszony és azt mondogatta hogy neki a fideszre kell szavaznia. Nem tudta elolvasni a lapot, sőt azt sem tudta hogy éppen mit választunk, azt hitte hogy polgármestert... Mást kért meg végül arra hogy ikszelje be neki a fideszt.
Nem tudom bebizonyítani, hogy csalás történt, de ha valaki nem teljesen hülye, az sejti hogy valami nem stimmel a fidesz háza táján.
Valószínűnek tartom, hogy a fidesz egy ajándékcsomagot adhatott a cigányoknak, ezzel megvásárolva a szavazatukat mert nagyon úgy tűnt mintha a szájába rágták volna hogy kire szavazzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!