A baloldaliakat miért nem érdekli a külhoni magyarok negatív megkülönböztetése?
Én em hőbörögnék.
A konzervatív kormányod azzal rémisztgeti a népet,hogy munkaerőhiány van.
Akkor miért nem támogatja őket,hogy ideköltözzenek?
És az a külhoni,egyszerű magyar miért akar egy idegen országban élni,ahol elvileg diszkriminálják?
Most akkor munkaerőhiány van,vagy munkanélküliség,és elveszik a munkát?
Jó lenne már eldönteni.
A Londonban élő magyar pedig rengeteg pénzt ad haza,még az erdékyi egy fityinget sem.
Majd akkor szavazzon,ha élt ebben az országban kegalább 10 évet.
A migránsok nem tudom h jönnek ide,ők itt maradni sem akarna,nemhogy szavazni.
"Szerintem meg a románoknak derogál, hogy elintézzék, hogy lehessen magyarul ügyeket intézni."
:DDDD
Talán majd te dirigálsz a románoknak a saját országukban, mi? Ez kb. olyan, mintha nálunk a cigányok vagy svábok elkezdenék követelni, hogy legyenek lováriul meg németül is hivatalos papírok. Ti vagytok a kisebbség az ő országukban, fogadd el.
" Én em hőbörögnék.
A konzervatív kormányod azzal rémisztgeti a népet,hogy munkaerőhiány van.
Akkor miért nem támogatja őket,hogy ideköltözzenek?
És az a külhoni,egyszerű magyar miért akar egy idegen országban élni,ahol elvileg diszkriminálják?
Most akkor munkaerőhiány van,vagy munkanélküliség,és elveszik a munkát?
Jó lenne már eldönteni.
A Londonban élő magyar pedig rengeteg pénzt ad haza,még az erdékyi egy fityinget sem.
Majd akkor szavazzon,ha élt ebben az országban kegalább 10 évet.
A migránsok nem tudom h jönnek ide,ők itt maradni sem akarna,nemhogy szavazni."
Gondolom azért nem mert attól még azt tartják elsősorban otthonuknak, nem úgy mint ti, hogy ahol több a pénz. De most nem is ez a lényeg.
Nem nálatok van az a szöveg, hogy elérhetetlen az ország? Szóval igenis hőbörögne a sok panelpatkány ha többen jönnének, úgy mint a kárpátaljai magyarok esetében amikor sokan nem akarták "védeni a hazájukat" azt a putri ukrajnát.
És ha nem akarnak a migrik idejönni akkor mégis, hogy képzeltétek volna el a nagyszerű kvótás kényszerbetelepítést? Vagy az már ugye demokratikus és nem a 23 millió román jönne? :D
Vihetitek a Zorbánt a Jobbikkal együtt...
(Ceausescu II korszak...)
# 13/15 Időpont ma 15:15
Ez nem így megy hogy ide költözünk meg oda költözünk, itt vannak a barátaink, szüleink, rokonaink, otthon, lakás. Ez nem úgy megy ahogy itt sokan előadjátok hogy akkor jöjjön ide vagy oda. Ez a mi földünk, itt alig élnek románok, de azokat is a kommunizmus körül ültették ide..
"Ez nem így megy hogy ide költözünk meg oda költözünk, itt vannak a barátaink, szüleink, rokonaink, otthon, lakás. Ez nem úgy megy ahogy itt sokan előadjátok hogy akkor jöjjön ide vagy oda. Ez a mi földünk, itt alig élnek románok, de azokat is a kommunizmus körül ültették ide.."
Jó, csak ezt nekem írd, hanem az 52%-os antimagyarnak!
Bár hiába teszed ezt, képtelenek az ilyenek felfogni, hogy nem minden határon túli akar csak azért idejönni élni, és magukból, meg a mostani új kedvenceikből indulnak ki.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!