Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldaliakat miért nem...

A baloldaliakat miért nem érdekli a külhoni magyarok negatív megkülönböztetése?

Figyelt kérdés
Rengetegszer lehet hallani hogy fel vannak háborodva a ,,náci" jobbikra, viszont a millió 1 magyarellenes történés nem érdekli őket. Naponta jelennek meg és nem is egy vagy két olyan cikk pl. az erdély.ma - n ami diszkriminációs esetekről szól, egy év eseményeiből könyvet lehetne írni, de ezzel ők soha nem foglalkoznak. Valamiért utálnak minket? Vagy miért nem érdekli őket hogy velünk mi történik?

2016. máj. 9. 15:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én em hőbörögnék.

A konzervatív kormányod azzal rémisztgeti a népet,hogy munkaerőhiány van.

Akkor miért nem támogatja őket,hogy ideköltözzenek?

És az a külhoni,egyszerű magyar miért akar egy idegen országban élni,ahol elvileg diszkriminálják?

Most akkor munkaerőhiány van,vagy munkanélküliség,és elveszik a munkát?

Jó lenne már eldönteni.

A Londonban élő magyar pedig rengeteg pénzt ad haza,még az erdékyi egy fityinget sem.

Majd akkor szavazzon,ha élt ebben az országban kegalább 10 évet.

A migránsok nem tudom h jönnek ide,ők itt maradni sem akarna,nemhogy szavazni.

2016. máj. 9. 22:45
 12/17 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg a románoknak derogál, hogy elintézzék, hogy lehessen magyarul ügyeket intézni."

:DDDD

Talán majd te dirigálsz a románoknak a saját országukban, mi? Ez kb. olyan, mintha nálunk a cigányok vagy svábok elkezdenék követelni, hogy legyenek lováriul meg németül is hivatalos papírok. Ti vagytok a kisebbség az ő országukban, fogadd el.

2016. máj. 9. 23:37
 13/17 anonim ***** válasza:

" Én em hőbörögnék.

A konzervatív kormányod azzal rémisztgeti a népet,hogy munkaerőhiány van.

Akkor miért nem támogatja őket,hogy ideköltözzenek?

És az a külhoni,egyszerű magyar miért akar egy idegen országban élni,ahol elvileg diszkriminálják?

Most akkor munkaerőhiány van,vagy munkanélküliség,és elveszik a munkát?

Jó lenne már eldönteni.

A Londonban élő magyar pedig rengeteg pénzt ad haza,még az erdékyi egy fityinget sem.

Majd akkor szavazzon,ha élt ebben az országban kegalább 10 évet.

A migránsok nem tudom h jönnek ide,ők itt maradni sem akarna,nemhogy szavazni."

Gondolom azért nem mert attól még azt tartják elsősorban otthonuknak, nem úgy mint ti, hogy ahol több a pénz. De most nem is ez a lényeg.

Nem nálatok van az a szöveg, hogy elérhetetlen az ország? Szóval igenis hőbörögne a sok panelpatkány ha többen jönnének, úgy mint a kárpátaljai magyarok esetében amikor sokan nem akarták "védeni a hazájukat" azt a putri ukrajnát.

És ha nem akarnak a migrik idejönni akkor mégis, hogy képzeltétek volna el a nagyszerű kvótás kényszerbetelepítést? Vagy az már ugye demokratikus és nem a 23 millió román jönne? :D

2016. máj. 10. 15:15
 14/17 anonim ***** válasza:

" elérhetetlen"

élhetetlen

2016. máj. 10. 15:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Vihetitek a Zorbánt a Jobbikkal együtt...

(Ceausescu II korszak...)

2016. máj. 10. 16:47
 16/17 A kérdező kommentje:

# 13/15 Időpont ma 15:15

Ez nem így megy hogy ide költözünk meg oda költözünk, itt vannak a barátaink, szüleink, rokonaink, otthon, lakás. Ez nem úgy megy ahogy itt sokan előadjátok hogy akkor jöjjön ide vagy oda. Ez a mi földünk, itt alig élnek románok, de azokat is a kommunizmus körül ültették ide..

2016. máj. 10. 17:04
 17/17 anonim ***** válasza:

"Ez nem így megy hogy ide költözünk meg oda költözünk, itt vannak a barátaink, szüleink, rokonaink, otthon, lakás. Ez nem úgy megy ahogy itt sokan előadjátok hogy akkor jöjjön ide vagy oda. Ez a mi földünk, itt alig élnek románok, de azokat is a kommunizmus körül ültették ide.."

Jó, csak ezt nekem írd, hanem az 52%-os antimagyarnak!

Bár hiába teszed ezt, képtelenek az ilyenek felfogni, hogy nem minden határon túli akar csak azért idejönni élni, és magukból, meg a mostani új kedvenceikből indulnak ki.....

2016. máj. 10. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!