Mi a véleményetek Kubatov hangfelvételének tálalásáról?
Legyen axióma, hogy Kubatov politikusbűnöző, a Fidesz korrupt stb. stb.
De mit szóltok ahhoz, hogy így tálalta a Jobbik közeli média? Miért csak apránként mutatja be a felvételt és miért nem tettek már régen feljelentést, akkor, amikor megszerezték? Hogy lehet, hogy pont most adta át egy csalódott jobbikos aktivista? Miért pont most csalódott a Fideszben az utolsó héten?
Ha mégis kiderül, hogy heteken át ott figyelt a fiók mélyén ez a felvétel a Jobbiknál, akkor a felvétel birtokosai elmulasztották állampolgári kötelességüket?
A felvétel végén olvasható, hogy "az maradjon a mi titkunk". Morvai Krisztina szerintem egyetért velem abban, hogy ez így nem tisztességes.
http://www.youtube.com/watch?v=90wUVrKqBwI
5 percenként meg kell kérdezni?
értelem az megint megvan:D
miért van az hogy ez nektek 100% eredeti, viszont budaházy hangfelvétel az 100% hamísítvány.
hogy is van ez?
A válasz megírásának időpontja: ma 18:55
Ritka egy gyökér f@sz vagy! Nem szoktam ilyet mondani, de ez elképesztő. A kérdésem nem az, amit előttem ketten megkérdeztek, hogy mit szóltok a második felvételhez, hanem az, hogy mit szóltok a TÁLALÁSÁHOZ. Az általam felvetett kérdések inkább a Jobbiknak kínosak, de én vagyok a hülye, hogy ilyen IQ light emberekkel vitatkozom.
Adatokat gyűjtöttek az emberekről.
Mi lesz a következő?
Ha nem a fideszre szavazol, elvisznek, és megkínoznak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!