Én se tudom pontosan megmondani, de közvélemény kutatások szerint most erősebbek mint 2014-ben. Lehet örülni vagy szomorkodni, ez tény :\.
2016. máj. 7. 18:37
12/25 anonim válasza:
Senki sem tudja...
2016. máj. 7. 18:47
13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2016. máj. 7. 20:57
14/25 anonim válasza:
Hát,nagyon remélem,hogy nem,sőt azt hiszem magyar pártok, politikusok kezébe,nem való ekkora hatalom.Nem tudják kezelni.
2016. máj. 7. 21:06
15/25 anonim válasza:
Valószínűleg nem lesz meg, de a lényeg az, hogy ők maradnak kormányon, így le az még 4 jó évünk.
2016. máj. 7. 21:17
16/25 anonim válasza:
A választást megnyerik, de nem lesz 2/3.
2016. máj. 8. 05:34
17/25 anonim válasza:
Szerintem is olyan 50% környékén lesznek. Nincs normális ellenzék, taktikusan szétbombázták őket. Túl sok a birka az országban, meg az ostoba nyugdíjas, pedig most már mindenki látja, hogy talicskázzák a pénz. az ellenzék sz@r marketingből és politikából is. Az ellenzék stílusa is gyenge. Az mszp az ellébecolok a vizeken kategória, egyedül jobbiknál érezni hogy tudnának és akarnának csinálni igazi reformokat.
Én azon csodálkozom, hogy az öszödi beszédből mi lett, pedig mi új volt benne amit az embereke addig nem tudtak? Hogy hazudnak a politikusok? Ez kinek új? De mondjuk a magány nyugdíj lenyulásából meg semmi se lett, pedig egyik ismerős 3,5 a másik meg 5,5 millát bukott.
2016. máj. 8. 07:50
18/25 anonim válasza:
Szerintem elképzelhető.
A mostani választási rendszer egyértelműen túlkompenzálja a győztes pártot, így simán összejöhet ismét a kétharmad, ha nem erősödik meg jelentősen a Jobbik vagy a baloldal.
2016. máj. 8. 09:15
19/25 id. Géber Péter válasza:
Ha úgy csalnak és nyalják a románok, ukránok seggét mint eddig, akkor talán nyernek,de nem kétharmaddal! Az be is baxna!
2016. máj. 9. 11:21
20/25 anonim válasza:
Az aki aki 2004 december 5.éből nem tanult, és még ma is Ukránozza és Románozza a nemzettársainkat, az menthetetlenűl ostoba. A kérdésre válaszolva pedig, ha mindenki félre teszi a 2010 óta tartó dühét amiért kétszer is a Fidesz nyert nagy fölénnyel plusz "minden" önkormányzatin is, valamint 3 percre félre teszi az Orbán fóbiáját és megkockáztat reálisan gondolkodni, fel fog még neki is tűnni, (csak 40 IQ felett) hogy emberemlékezet óta nem fejlődött akkorát az ország a totális csődből, mint az utóbbi 6-5 évben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!