Bob76xd kérdése:
A Fidesznek nem lesz utódpártja Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ha a fele Fideszes politikus kilépne a Fideszből, akkor ők pártot alapítanának, én csak a gyakori kérdésekben kérdezem, mert szerintem megtudják nekem mondani a kedves válaszolók.#FIDESZ #Orbán Viktor #Magyarország #Lázár János #utódpárt #Pokorni Zoltán #Simicska Lajos #Magyar párt
2014. dec. 18. 16:54
2/8 A kérdező kommentje:
Ha Lázár János vagy Simicska Lajos kilépne a fideszből, akkor a Fidesznek lehet utódpárta ?
2014. dec. 18. 16:58
3/8 anonim válasza:
De mért lépnének ki a Fidesztől ha egyszer onnan kapják azt a temérdek pénzt.
4/8 anonim válasza:
Te elmennél a zsírosbödön mellől???
Ők sem hülyék!
5/8 anonim válasza:
Lehetséges, hogy lenne ilyen utód párt, valamilyen néven, de mivel ismerjük őket, mint a rossz pénzt, a kutya sem választaná meg őket.
6/8 anonim válasza:
Ez az egyik fő erényük,hogy nem osztódnak,mint a komcsik.
8/8 anonim válasza:
A Fidesznek még az írmagja is riogatás egy igazi demokratának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!