Mikor lesz a Fidesznek hiteles, komoly, bemocskolatlan ellenfele?
Nem létezik bemocskolhatatlan.
Ha meg igen, akkor találnak ki valamit, még ha nem is igaz.
Bemocskolhatatlan ellenfél valóban nincs, ha nem találnak semmit akkor csinálnak.
Viszont olyanok akik még nem csináltak nagy csúnya dolgokat, és nem tudtam rájuk kenni semmit még, sőt példamutatóan politizálnak, na olyan van.
Jobbik a neve és most már a második legnagyobb párt lett a közvélemény kutatások szerint is!
Próbálkozni próbálkoznak a bemocskolásukkal csak az emberek többsége azért valamennyire átlát a szitán. :)
"Viszont olyanok akik még nem csináltak nagy csúnya dolgokat, és nem tudtam rájuk kenni semmit még, sőt példamutatóan politizálnak, na olyan van.
Jobbik a neve "
:D:D
A Fideszesek meg a Fideszről hiszik ezt.
Mindenhol megy a lejáratás. És mindenki annak hisz akinek akar. Ha úgy gondolod hogy amit a "te pártodról" talál ki az ellentábor, az szemenszedett hazugság, amit a te táborod mond az ellentáborról, az a mindenkori igazság, úgy hamar találsz patyolattiszta pártot.
Konkrétan tegnapi botrány, hogy egy jobbikos képviselő vállalhatatlanul viselkedett még 5 évvel ezelőtt a Facebookon. Egy másik képviselő meg agyonverte a pár napja a szomszédját szívlapáttal. Szerintem a jobbik sem tartozik a bemocskolhatatlan pártok közé.
Mindenkiről lehet találni dolgokat, főleg a mai világban az interneten, ahol mindenki nethulladékot hagy szerte-széjjel. Ha én politizálnék lehet, hogy ellenem is olyant hoznának fel, amire már vagy 6-7 éve nem emlékszem de persze mégis nagyot durranna.
"Egy másik képviselő meg agyonverte a pár napja a szomszédját szívlapáttal."
1. önkormányzati képviselő, 2. nem agyonverte, csak megverte, 3. le is mondott utána a tisztségéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!