Szerintetek a Fidesznek lesz 2/3-a ismét 2018-ban?
Ha ma lenne választás, lazán meglenne. Hogy addig mi lesz azt nem tudom.
(Nem érzelmi alapon írok, hanem reálistán...)
Szerintem nem.Viszont győzni fognak.
Azért kíváncsi leszek,ha 2020 környékén elfogy az EU-s támogatás,akkor mit fog csinálni majd a kormányon lévő fidesz...Elképzelhető,hogy a fid. 2020 után bukni fog jó nagyot.
Persze addigra már ki lesz fosztva az ország teljesen...
Én már 2 éve azt tervezgetem, hogy ha végzek az egyetemmel megyek külföldre (persze ha a szakmámban tudok elhelyezkedni, nem mosogatni).
Azért van megszavazva a Fidesz mert az magyar emberek nagy része IDIÓTA ha a politikáról van szó. Véleményem szerint aki a Jobbikra szavazott azoknak még van valami sütnivalója de a többinek... MSZP, Fidesz, LMP + akik nem mentek szavazni azoknak remélem az hitel elviszi a házát. Megérdemlik, hiszen ha ekkora balfa szok akkor mindegy lenne beleugranának a Dunába. Nem vagyok jobbikos de rájuk szavaztam mert ha nem is a legjobb úton vinnék az országot legalább előre fele vinnék.
Kelet-Magyarországon élek. Ha a mezőgazdaságot nézzük (ide értve a vízgazdálkodást, stb-t) elmondható, hogy a diplomás szakemberek kb 70%-a elhagyta Szabolcsot. Ez abban üt vissza, hogy csak szakképzetlen cigányokkal lehet dolgoztatni, nincs kész vízgazdálkodási terv és még lehetne sorolni. Egyre élhetetlenebbé válik ez az ország főleg a keleti régió. Ezzel a Fidesz nem akar kezdeni semmit, itt élek , nekem egy zsidó/cigány propagandista se mondjon mást. Kisvárdán, fideszes polgármesterrel főiskola épül. Hova? Minek?????? Ez is olyan mint Felcsúton a stadion... Nem lett volna helyesebb dolog egy pénzügyi alapot , gyárakat, terményfeldolgozó egységeket létrehozni egy olyan régióban ahol a mezőgazdaság a döntő pénzforrás? DE!
A kérdésre is válaszolva nem lesz meg a 2/3-d de még kell egy újabb 4 éves szezon , hogy kormányváltásra kerüljön a sor.
Hát nem tudom,nekem valahogy nem szimpi az,amit a Jobbik művelt elmúlt években.Zászlóégetés,parlamenti ablakból EU-s zászlókidobálás,szavazóik jelentős részénél való gyűlölködés.EU-ból való kilépési terv.Tiszta káosz lenne a Jobbik is.
Ezért is szavaztam én meg fiatalon inkább baloldalra.
Egyébként nekem szakmunkás végzettségem van,jelenleg elvagyok,van munkahelyem is,de elképzelhető,hogy későbbiekben én is külföldre fogok távozni két szakmámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!