A cigiseknek miért jár egészségügyi biztosítás illetve élet biztosítás?
Ha én veszem a kalapácsot, s szétverem vele a kocsimat, akkor se fizet a biztosító ha jól tudom.
Cigarettára fel van tüntetve hogy káros az egészségre, vagyis szándékosan verik szét az egészségüket egyesek, akkor nekik miért jár az egészségügyi biztosítás?
Lehet jönni káros ételekkel, meg mindennel, de azokra nincs feltüntetve ez.
1) Hogy szűröd ki, hogy ki az, aki dohányzik, ki az, aki nem? Ha nem járna nekik biztosítás, nyilván nem dohányzónak vallaná magát mindenki, a biztosító meg nem fogja magánnyomozóval figyeltetni minden ügyfelét, hogy reggel a kávé mellé elszív-e egy szál cigit. Legfeljebb megmérik, hogy milyen erős a tüdeje, de ha nem láncdohányos évek óta, nem lesz különbség ahhoz képest, aki egész életében egy nagyvárosban szívta a szmogot.
2) A dohányost is elütheti az autó, lehet gyomorfekélye, vagy bármilyen más betegsége, amik nem függnek össze a bagózással.
Azt meg elég nehéz elhinni, hogy aki súlyosan elhízott a rossz étrendje miatt, vagy alkoholista, nem tudja, hogy egészségtelenül él, mert ez nincs feltüntetve a termékek csomagolásán
Miért jár az autósoknak?
Miért jár a veszélyes munkakörben dolgozóknak?
Miért jár pld. a küzdősportot űzőknek?
"Ha én veszem a kalapácsot, s szétverem vele a kocsimat, akkor se fizet a biztosító ha jól tudom. "
Dehogynem. A Casco megfelelő módozata még ezt is kifizeti (a minimum önerőn felül).
Jó kérdés. Valószínűleg azért, mert fizetik a TB-t.
Engem mondjuk sokkal jobban érdekel, hogy miért biztosított több millió ember, aki egy fillér TB-t sem fizet.
# 1
"Hogy szűröd ki, hogy ki az, aki dohányzik, ki az, aki nem?"
Szerinted nem tart ott a tudomány hogy ezt vizsgálatokkal kiderítsék?
A kérdésre válaszolva azért mert rengeteg szavazatot vinni el ha a cigisek ezért nem kapnának egészségügyi biztosítás illetve élet biztosítást mert cigiznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!