Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány a Jobbikkal kokettál...

Gyurcsány a Jobbikkal kokettálna. DK-sok/jobbikosok, mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
[link]

#Jobbik #Gyurcsàny
2016. máj. 4. 13:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
8. Meg egy gondolat. A SZU nem sokkal az USA szovetseg elott a hitleri Nemetorszaggal is szovetkezett. Akkor meg nem voltak nacik?:)
2016. máj. 4. 14:31
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Kb. ugyanazt gondolom, amit az első, HakapesziM nevű felhasználó.
2016. máj. 4. 15:44
 13/23 Gauldoth ***** válasza:
0%

Mondjuk én sem őrülnék "a böszmének" de nekem inkább ő a kisebbik rossz mint OV... de ez részletkérdés.

A jobbik sztem max valamiben/ikben egyetérthet velük, de több okuk van rá, hogy hivatalos koalíció sose jöjjön létre. Elsőként mivel Gyurcsány pont hogy (a leírt módon) szavazóvesztést okozna.

Én ezt inkább a saját együttműködésre való hajlamuk reklámja akart lenni sztem.

2016. máj. 4. 17:22
 14/23 A kérdező kommentje:

"Elsőként mivel Gyurcsány pont hogy (a leírt módon) szavazóvesztést okozna."

Tartok tőle, hogy így van, a Jobbik jelen pillanatban többet bukna a dolgon, mint amit nyerne. Kár értük, nekem szimpatikusabb lenne a párt, ha elvek mentén vezetnék.

Hogy Gyurcsány egy elvtelen gazember, abban semmi meglepőt nem találok.

2016. máj. 4. 17:50
 15/23 anonim ***** válasza:

"Kár értük, nekem szimpatikusabb lenne a párt, ha elvek mentén vezetnék. "

Na ja, nekem meg akkor, ha Novád Előd féle seg.garcokat kirugodsnák a pitsába, akik magatartásukkal csak rossz fényt vetnek a pártra.

2016. máj. 4. 18:47
 16/23 A kérdező kommentje:

15.

Tőlem mehet is, maradhat is, nekem mindegy.

De ha a Novák-félék mennek a levesbe, mi marad a Jobbikból? Mármint abból a Jobbikból, amit a hazai, lássuk be, nem csekély számú radikális szavazó támogat(ott). Nyilvánvaló, hogy ők is továbbállnak, nemigen kíváncsiak a cukisodásra. Marad a vándorproli bázis. Arra aztán lehet alapozni.

2016. máj. 4. 19:23
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
De amit ez a Novák csinál, az nem radikális, hanem komolytalanság és vállalhatatlan. Inkább a Toroczkai félékből kéne több a jobbik berkein belül, na ő radikális.
2016. máj. 4. 19:39
 18/23 A kérdező kommentje:

Nem vagyok maradéktalanul tisztában a jobbikos vezetők munkásságával, de azzal igen, hogy a párt úgy jutott arra az előkelő helyre, ahol most áll, hogy mindenki előtt ismertek voltak a sokak által vállalhatatlannak tartott nézeteik. Mondhatjuk úgy is, hogy nagyrészt azért jutottak idáig.

Szerintem az ország jelenlegi helyzetében kb. ez a maximum, amit el tudtak érni, akár a "vállalhatatlanokkal", akár cukisodva.

2016. máj. 4. 22:41
 19/23 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a jobbik egyből elásná magát, a degenerált koalíció meg a hazai politika szégyene a vezérével az élen.
2016. máj. 5. 08:27
 20/23 anonim ***** válasza:
89%

" Gyurcsány soha sem fog egy oldalon állni a fasisztákkal. A DK egy fejlett nyugat-európai liberális demokráciát akar, a jobbik pedig vissza akarja húzni az országot a keleti-diktatúrák világ"

Pedig mégis összeállna velük, de hát ilyen a te kedves vezetőd! :)

2016. máj. 5. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!