Gyurcsány a Jobbikkal kokettálna. DK-sok/jobbikosok, mit szóltok ehhez?
Mondjuk én sem őrülnék "a böszmének" de nekem inkább ő a kisebbik rossz mint OV... de ez részletkérdés.
A jobbik sztem max valamiben/ikben egyetérthet velük, de több okuk van rá, hogy hivatalos koalíció sose jöjjön létre. Elsőként mivel Gyurcsány pont hogy (a leírt módon) szavazóvesztést okozna.
Én ezt inkább a saját együttműködésre való hajlamuk reklámja akart lenni sztem.
"Elsőként mivel Gyurcsány pont hogy (a leírt módon) szavazóvesztést okozna."
Tartok tőle, hogy így van, a Jobbik jelen pillanatban többet bukna a dolgon, mint amit nyerne. Kár értük, nekem szimpatikusabb lenne a párt, ha elvek mentén vezetnék.
Hogy Gyurcsány egy elvtelen gazember, abban semmi meglepőt nem találok.
"Kár értük, nekem szimpatikusabb lenne a párt, ha elvek mentén vezetnék. "
Na ja, nekem meg akkor, ha Novád Előd féle seg.garcokat kirugodsnák a pitsába, akik magatartásukkal csak rossz fényt vetnek a pártra.
15.
Tőlem mehet is, maradhat is, nekem mindegy.
De ha a Novák-félék mennek a levesbe, mi marad a Jobbikból? Mármint abból a Jobbikból, amit a hazai, lássuk be, nem csekély számú radikális szavazó támogat(ott). Nyilvánvaló, hogy ők is továbbállnak, nemigen kíváncsiak a cukisodásra. Marad a vándorproli bázis. Arra aztán lehet alapozni.
Nem vagyok maradéktalanul tisztában a jobbikos vezetők munkásságával, de azzal igen, hogy a párt úgy jutott arra az előkelő helyre, ahol most áll, hogy mindenki előtt ismertek voltak a sokak által vállalhatatlannak tartott nézeteik. Mondhatjuk úgy is, hogy nagyrészt azért jutottak idáig.
Szerintem az ország jelenlegi helyzetében kb. ez a maximum, amit el tudtak érni, akár a "vállalhatatlanokkal", akár cukisodva.
" Gyurcsány soha sem fog egy oldalon állni a fasisztákkal. A DK egy fejlett nyugat-európai liberális demokráciát akar, a jobbik pedig vissza akarja húzni az országot a keleti-diktatúrák világ"
Pedig mégis összeállna velük, de hát ilyen a te kedves vezetőd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!