Miért van az, hogy Orbánnak és kormányának szinte az egész világ ellensége?
A Nyugat legalábbis biztos.
Leginkább 2010 óta látható ez, mióta kormányon van a Fidesz.
A Nyugat(EU,USA) folyamatos próbálja lejáratni őket és kapják tőlük a negatív kritikát.
Azzal szidják őket, hogy "diktatúrát építenek ki, megsértik az emberi jogokat, fasiszták" stb stb
A hazai baloldali és liberális ellenzék is állandóan a kormány ellen kelti a feszültséget, ócsárolják őket.
De én azt is tapasztaltam már személyesen, hogy nagyon sokan szidják az Orbán-kormányt olyanok is akik nagyon primitívek, szinte valami divatirányzat lett az Orbán-fóbia.
Mit tettek amiért ilyen sok ellenséget szereztek maguknak?
Ők mégiscsak jobbak mint Gyurcsány meg az MSZP nem?
Az ország jelenlegi rossz helyzete miért az ő hibájuk lenne?
"Az USA kritikái valószínűleg teljesen őszinték"
teljesen őszintén azért utáltak minket, mert közép-európa pártiak voltunk az amerikai-orosz konfliktusban és nem teljes mellszélességgel USA párti...
A manyup lenyúlása óta nem csak jogod de egyenesen erkölcsi kötelességed az orbán-kormányt szidni.
A lopásról (vagy legalábbis hütlen kezelésrõl) eléggé sok konkrétum látott napvilágot az elmúlt pár hétben az mnb alapítványok kapcsán.
Engem sokkal inkább az érdekelne, hogy hogyan lehet õket 2016-ban nem szidni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!