Miért van az egész világ kiakadva a kerítésünkön? És vajon el fogják ismerni, hogy igazunk van?
Nem értem. A liberálisok teljesen Magyarországra uszították a híveiket, és a médiát, Magyarországot kirekesztőnek, és nácinak nevezve. Az osztrák kancellár még ennél is jobban elragadtatta magát, amit már komolyan venni sem lehetett.
Azt mantrázzák, hogy Magyarország nem segít a menekülteknek, kirekeszti őket stb. Ezt igazolja a sok bociszemű kisgyerek, ahogy a kerítést markolja.
Azt miért nem teszik be, ami ma történt? Hogy át akarják törni a kerítést? A "békés bevándorlók". Komolyan ennyire hülye mindenki? Senkinek sem tűnik fel mi a valódi helyzet?
A kerítés meg egyébként nem zár ki senkit, aki jogosult menekültstátuszra, és hajlandó együttműködni a hatóságokkal, tehát megint nem értem mi a gond. Ja, vagy az a gond, hogy itt nyaggatjuk őket, hogy működjenek együtt, ne randalírozzanak az országban? Jelenleg Európában, szerintem mi reagáltunk leggyorsabban, és legésszerűbben.
Vajon a többi ország ezt el fogja ismerni valaha is?
Téged meg miért érdekel ez az egész?
Hamarosan ellepik az EU-t az arabok és lecserélik a politikusaikat a népek menekültellenesre.
Nem értem, hogy mire vagy ennyire ideges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!