Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a liberálisok valamit...

Ha a liberálisok valamit nagyon elleneznek, akkor tudni lehet hogy az a helyes út, és úgy kell csinálni?

Figyelt kérdés
Ha következetes nemzeti politikát akarunk.
2016. máj. 2. 21:54
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
73%
Hát sajnos nem. Kicsit nagyképű, és leegyszerűsített a gondolkodásod.
2016. máj. 2. 22:05
 2/35 anonim ***** válasza:
70%
Ez akkora baromság hogy ihaj.
2016. máj. 2. 22:07
 3/35 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom, de sokszor amit támogatnak az nem jó.
2016. máj. 2. 22:13
 4/35 anonim ***** válasza:
64%

Érezni, hogy mennyire nyitottak vagy új eszmék megismerése és különböző utak megvitatása iránt. Amit bárki más csinál kivéve minket, az rossz és kész, és ez így van és kész. Bravó. Értem én hogy tudat alatt sokan ilyen gondolkodásúak, de hogy ezt valaki leírja, és nem tűnik fel neki, hogy mennyire nem való a XXI. századba...

Ha te is gondolkodnál, ahelyett hogy a kis drága csoportodat istenítenéd, és "a másokat" gyűlölnéd, az is egy kis lépés lenne egy békésebb és ésszerűbb világ felé. Sajnos ugyanez a gondolkodásmód hozta létre azt az irányzatot, amit ma a liberális oldalon sokan a "regressive left" néven emlegetnek. A sok bolond jobboldali meggyőzött meglehetősen sok embert arról, hogy az a jó ami a lehető leginkább ellentétes a jobboldaliakkal. És erre mi a válasz? Pontosan ugyanez a másik oldalról. Az ésszerűség meg mehet a lefolyóba, a lényeg hogy a liberálisok gyűlölik a jobboldaliakat és viszont. Te pedig látványosan a probléma, és nem a megoldás része vagy, sőt ünnepled hogy a probléma része vagy.

Azért örülök, hogy az első két válaszadó elutasítja ezt a fajta mi vs. ők politikát, ez mindig reményt ad hogy egyszer még lesz itt ésszerűség és politikai oldalak közti béke.

2016. máj. 2. 22:14
 5/35 anonim ***** válasza:
30%

Gyakorlatilag igen, pár random példán keresztül pillanatok alatt belátható.

De akár meg is fordítható: Isten óvjon minket a liberálisok dicséretétől.

2016. máj. 2. 22:15
 6/35 anonim ***** válasza:
57%
a liberálisok azt mondták hogy beszámítható vagy. De én nem hiszek nekik!!! :D
2016. máj. 2. 22:59
 7/35 tetro ***** válasza:
53%
A liberálisok azt mondják, hogy legyen bármennyire is hülye valaki, megérdemli a szavazati jogot. Én nem hiszek nekik ezt a kérdést látván!
2016. máj. 2. 23:08
 8/35 Baluba ***** válasza:
65%
Egyzserű cáfolat: a liberálisok nagyon ellenzik a kommunizmust és fasizmust is, és valljuk be, nehezen képzelhető el egy fasiszta kommunista párt :)
2016. máj. 2. 23:21
 9/35 anonim ***** válasza:
Tudni nem,mondani igen.
2016. máj. 2. 23:29
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

előző, József Attila erről másként vélekedik a Világosítsd föl c. versében:

"És vígasztald meg, ha vigasz

a gyermeknek, hogy így igaz.

Talán dünnyögj egy új mesét,

fasiszta kommunizmusét"

2016. máj. 2. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!