A liberálisok miért hiszik azt, hogy aki nem ért 100%-ban
egyet velük az agymosott fideszes?
Figyelt kérdés
Itt az oldalon is többször látok olyan kommenteket, ahol a felhasználó ellenzi a migránsok tízezrével való befogadását, és erre a liberális érzelmű felhasználók egyből a torkának ugranak, hogy "Mocskos fideszes!" vagy "Megvakultál a narancsködtől" stb.
Honnan ered a liberálisok körében az a tévhit, hogy aki nem ért egyet 100%-ban velük (meleg házasság, eutanázia, amerika-imádat stb.) az csakis valami fideszdroid lehet?
tévedés, rólam a jobb oldal szokta azt hinni, h libsi fideszes vagyok :D
2016. ápr. 23. 15:23
2/18 anonim válasza:
Én nem tudom,hogy ezt hiszik-e,de ha igen,gondolom ugyanazért,amiért a fideszesek szerint mindenki "ballibsi",aki kedveli a Fideszt,vagy épp nem mindenben ért vele egyet és ennek netán még hangot is ad.
2016. ápr. 23. 15:24
3/18 anonim válasza:
ugyan ez van szélsőjobbos részről..ilyen ez. amúgy az eutanázia miért függne politikai hovatartozástól? Az egy nagyon jó dolog ha nem lennének az emberek beszükültek.
2016. ápr. 23. 15:25
4/18 anonim válasza:
Én voltam már fideszes, libsi, ballib, náci :)
2016. ápr. 23. 15:32
5/18 anonim válasza:
pfffff
Ez egy olyan dolog, amit MINDEN oldal csinál MINDEN fórumon, témától és az egyet nem értés tárgyától függetlenül. Ha szerinted ez kifejezetten a politikára és azon belül kifejezetten a liberálisokra jellemző dolog, akkor sajnos azt kell hogy mondjam rendkívül buta vagy.
2016. ápr. 23. 15:34
6/18 anonim válasza:
a szoclibekkel leginkább az a legnagyobb baj, azonos kaliberű szélsőjobbos társaikkal ellentétben, hogy ők nem azzal kezdik, hogy magánvagyont akarnak közvagyonná tenni (pl többkulcsos SZJA-val)
2016. ápr. 23. 15:36
7/18 anonim válasza:
"a liberális érzelmű felhasználók egyből a torkának ugranak, hogy "Mocskos fideszes!"
Miért hiszed, hogy aki azt írja, hogy "mocskos fideszes" az egyből liberális érzelmű?
2016. ápr. 23. 15:42
8/18 anonim válasza:
Én liberálisnak tartom magam, ebből kifolyólag senkit nem hívok agymosottnak. Hiszek abban, hogy mindenkinek lehet véleménye, ami különbözhet is az enyémtől. Ez a liberalizmus lényege!
Ilyen megnyilvánulást liberális embertől legfeljebb akkor lehet látni, ha nyilvánvalóvá válik előtte, hogy a másik féllel nem lehet kommunikálni, mert nem hajlandó semmilyen, az övétől eltérő véleményt figyelembe venni, ÉS a saját véleménye mellett sem hajlandó érvelni. Bár az ilyen agresszív megnyilvánulásokat én akkor is ellenzem, de ez csak személyes vélemény.
2016. ápr. 23. 15:54
9/18 anonim válasza:
8. vagyok, még egy gondolat: ezen az oldalon egyébként se jelentenek semmit a címkék. Én is megkaptam már a politikai paletta összes árnyalatát, valaki lenácizott, más közölte hogy mocskos kommunista vagyok. És ezek között minden más is előfordult. Csak azért, mert a saját véleményem szoktam megírni, nem vettem át egy az egyben egyik világnézetet sem.
2016. ápr. 23. 15:55
10/18 anonim válasza:
Nem mindenkire hiszik azt, hogy fideszes. Szoktak például náczikat is vizionálni. Meg amikor annyira be vannak állva, akkor mindenféle gyíkembereket is. Nem tudom mit szívnak, de jó erős cucc lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!