Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tagadják sokan, hogy az...

Miért tagadják sokan, hogy az LMP az SZDSZ utódpártja?

Figyelt kérdés

Tapasztaltam, hogy sokan alternatívaként tekintenek az LMP-re mert ők még soha sem kormányoztak és adni akarnak nekik egy esélyt.

Nem hiszik el azt, hogy az LMP valójában az SZDSZ utódpártja csak a zöldpolitika/környezetvédelem mögé bújik.

A LMP elnöke Schiffer András 2004-2008-ig a TASZ-nak volt ügyvivője.

A TASZ egy liberális jogvédő szervezet.

Szerintem sokak által ismert.

Schiffer és pártja emellet gyakran reklámozta a Tilos Rádiót és védte a bíróságon őket amikor Sickratman jobboldali politikusok és közszereplők meggyilkolására buzdított.

Az LMP-nek mindig szerves programja volt az antifasizmus:állandóan elítélően szóltak a szélsőjobbról, Jobbikról.

A cigányvédelem is jellemző rájuk.

Schiffer szerint nincs cigánybűnözés.

Emellett a devianciák elfogadása is része a programjuknak: homoszexualítás, drogliberalizáció, bűnözés

Érdemes még megemlíteni, hogy Tamás Gáspár Miklós is támogatja az LMP-t aki annak idején SZDSZ-s volt és tüntetett is egy cigánybűnöző mellett.

Az LMP a migránskérdésben is elég liberális politikát képviselt pl Karácsony Gergely aki megalapította a PM-et ami egy liberális magyarellenes párt.

Itt van a forrás: [link]

Most már elhiszitek, hogy az LMP is egy cionista liberális párt amely az SZDSZ utódpártja?

2016. máj. 2. 17:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ha te már igen, akkor kíváncsian várom a linket, illetve valami meggyőző cáfolatot hozzá :)
2016. jún. 19. 15:09
 22/28 tetro ***** válasza:

15.09

nekem például egy rendőr barátomat kirakták néhány éve, névvel, címmel, telefonszámmal, hogy ő vert össze a tömegben embereket.

nem is volt Budapesten...

én ilyesmit pl se az indextől, se a 444től, se az origotól nem láttam még. de ők csináltak volna meg, a gatyájuk is le lett volna perelve. a kurucot pedig nem lehet perelni, hiszen nincs mögötte senki aki felvállalná. ennyit a hitelességről.

2016. jún. 19. 15:21
 23/28 anonim ***** válasza:
tetro: ha így van, akkor kérlek linkeld be az oldalt, illetve valami hiteles bizonyítékot, hogy a barátod nem volt akkor Pesten!
2016. jún. 19. 15:55
 24/28 tetro ***** válasza:

15.55

igen persze. belinkelem, hogy egy barátom tíz éve melyik napon hol volt. :D

tudod, ha a kuruc egy normális médium lenne, akkor most lenne mit mutatnom neked, mert lenne a tárgyalásról jegyzőkönyv. de mivel a kuruc számon kérhetetlen így nincs ilyen. de épp emiatt eléggé sötétnek kell lenni ahhoz, hogy valaki az igazság forrásaként fogadjon el egy olyan oldalt, ami bármit hazudhat következmények nélkül.

2016. jún. 19. 15:59
 25/28 tetro ***** válasza:

15.55

de várj, eszembe jutott egy :D nem a kuruc írta többször, hogy az izraeli telepesek megindultak Magyarország felé?

2016. jún. 19. 16:00
 26/28 anonim ***** válasza:

"igen persze. belinkelem, hogy egy barátom tíz éve melyik napon hol volt. :D"

Nyilván nem, de most direkt a te idegesítő, kötözködős stílusodat utánoztam. Remélem, tetszett :D

"de épp emiatt eléggé sötétnek kell lenni ahhoz, hogy valaki az igazság forrásaként fogadjon el egy olyan oldalt, ami bármit hazudhat következmények nélkül."

Tehát pl. origo, index, 444.

"nem a kuruc írta többször, hogy az izraeli telepesek megindultak Magyarország felé?"

Tudsz egy megbízható statisztikát mutatni, hogy hány izraeli állampolgár költözött azóta Magyarországra?

2016. jún. 19. 17:23
 27/28 tetro ***** válasza:

17.23

"Nyilván nem, de most direkt a te idegesítő, kötözködős stílusodat utánoztam. Remélem, tetszett :D "

kivéve hogy én igazolható tényekre szoktam rákérdezni. de gyakorolj, és majd belejössz.

"Tehát pl. origo, index, 444. "

Nem értelek. Szerinted ezek a médiumok nem perelhetőek ha hazudnak vagy gyűlöletet szítanak?

"Tudsz egy megbízható statisztikát mutatni, hogy hány izraeli állampolgár költözött azóta Magyarországra?"

Emlékeim szerint a kuruc azt írta, hogy izraeliek felvásároltak hatalmas területeket, és megindultak az izraeli telepesek tízezer szám. Én nem tudok arról, hogy létezne egyetlen egy lakópark akár, izraeli telepesekkel. Te tudsz róla? Bizonyára eltévedtek út közben. Vagy már az is kamu volt, hogy elindultak.

2016. jún. 19. 17:30
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

"kivéve hogy én igazolható tényekre szoktam rákérdezni. de gyakorolj, és majd belejössz."

Igazolható, csak éppen nem a liberális oldalakon írt dolgokkal, mást meg ti libsik nem fogadtok el forrásnak.

"Nem értelek. Szerinted ezek a médiumok nem perelhetőek ha hazudnak vagy gyűlöletet szítanak?"

Elvileg perelhetőek, de nem sokszor hallottam még olyanról, hogy valaki pert nyert volna ellenük. Pénz beszél a bíróságon is, abból pedig a liberális oldalon van több.

"Emlékeim szerint a kuruc azt írta, hogy izraeliek felvásároltak hatalmas területeket, és megindultak az izraeli telepesek tízezer szám. Én nem tudok arról, hogy létezne egyetlen egy lakópark akár, izraeli telepesekkel. Te tudsz róla? Bizonyára eltévedtek út közben. Vagy már az is kamu volt, hogy elindultak."

Izraeli felvásárlásokról szóló cikkre emlékszem, de ezt annak idején maga Simon Peresz is megerősítette. Arra nem emlékszem, hogy tízezres nagyságrendet említettek volna. Egyébként nem ismerem minden magyarországi lakóparkban élő ember nemzetiségét, de gyanítom, hogy te sem.

2016. jún. 19. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!