Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tagadják sokan, hogy az...

Miért tagadják sokan, hogy az LMP az SZDSZ utódpártja?

Figyelt kérdés

Tapasztaltam, hogy sokan alternatívaként tekintenek az LMP-re mert ők még soha sem kormányoztak és adni akarnak nekik egy esélyt.

Nem hiszik el azt, hogy az LMP valójában az SZDSZ utódpártja csak a zöldpolitika/környezetvédelem mögé bújik.

A LMP elnöke Schiffer András 2004-2008-ig a TASZ-nak volt ügyvivője.

A TASZ egy liberális jogvédő szervezet.

Szerintem sokak által ismert.

Schiffer és pártja emellet gyakran reklámozta a Tilos Rádiót és védte a bíróságon őket amikor Sickratman jobboldali politikusok és közszereplők meggyilkolására buzdított.

Az LMP-nek mindig szerves programja volt az antifasizmus:állandóan elítélően szóltak a szélsőjobbról, Jobbikról.

A cigányvédelem is jellemző rájuk.

Schiffer szerint nincs cigánybűnözés.

Emellett a devianciák elfogadása is része a programjuknak: homoszexualítás, drogliberalizáció, bűnözés

Érdemes még megemlíteni, hogy Tamás Gáspár Miklós is támogatja az LMP-t aki annak idején SZDSZ-s volt és tüntetett is egy cigánybűnöző mellett.

Az LMP a migránskérdésben is elég liberális politikát képviselt pl Karácsony Gergely aki megalapította a PM-et ami egy liberális magyarellenes párt.

Itt van a forrás: [link]

Most már elhiszitek, hogy az LMP is egy cionista liberális párt amely az SZDSZ utódpártja?

2016. máj. 2. 17:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó, az teljesen más összehasonlítás. A Fidesz még az LMP-nél is jobban átveri a szavazóit, sőt, más szavazókat is. Úgy látom, még a baloldaliak is elhiszik, hogy micsoda nagy nemzeti párt, talán még sok jobbikos is. Pedig egy nemzeti párt sosem venné fel tanácsadónak Zoltait, nem tüntetne ki magyarellenes művészeket, nem vonulna ki Trianon-megemlékezésről, stb. A Jobbik egészen más, részben szélsőjobboldali, nemzeti radikális, és mindig is az volt, míg a Fidesz volt már minden. Én jobbikos vagyok, de utálom a Fideszt, nem tartom jobboldalinak.
2016. máj. 2. 18:40
 12/28 anonim ***** válasza:
5%
Attól, hogy mindkettőnek a szavazói ostobák, még nem ugyanaz.
2016. máj. 2. 18:48
 13/28 anonim ***** válasza:
Kezdetben tényleg annak indult, de a legszélsőségesebb tagok azóta átmentek a PM-be.
2016. máj. 2. 19:06
 14/28 anonim ***** válasza:
54%
Jobbik = Fidesz. Ki volt véletlenül távol, mikor a Fidesznek éppen egy szavazat híján sikerült átvinni a kétharmad nélkül a törvényeket, na ki, na ki? Hát hogy hogy nem egy Jobbikos, micsoda véletlen.
2016. máj. 2. 19:06
 15/28 anonim ***** válasza:

Az lmp viszonylag fiatal emberekből áll.

Még a fidesz volt kisz tag öregekből,akik a kommunizmust szidják....

2016. máj. 2. 19:11
 16/28 anonim ***** válasza:
17%
14-es, ez hasonló szellemi színvonal, mint az, hogy az LMP nem az SZDSZ utódpártja. A hasonló szellemi színvonalú MSZP-sek azt hiszik, a Jobbik a Fidesz köpönyegéből bújt elő, a Fideszesek meg azt, hogy a Jobbikot az MSZP (!) hozta létre, hogy a Fidesztől vegyen el szavazatokat. Mindhárom szavazótábor a saját szája íze szerint értelmezi a tényeket. Csak a jobbikosok képesek komolyabban gondolkodni, ők még a Jobbikkal szemben is kritikusak.
2016. máj. 2. 19:29
 17/28 anonim ***** válasza:
17%

Hát remélhetőleg már nem annyira ahogy a selejt kivált belőlük pm néven, beállva a hatalom reményéért Bajnai mögé. :D

És ugye ez a banda vonogatott párhuzamot a migránsválság és a honfoglalás közt, tehát aminek köze sincs egymáshoz pl.

2016. máj. 2. 20:51
 18/28 anonim ***** válasza:
Drágám,a kurucinfo nem megbízható forrás, és az sdsz utódpártja nem LMP hanem MLP. De ez csak ismret dolga....
2016. jún. 19. 00:01
 19/28 anonim ***** válasza:
A kuruc.infón én még hazugságot nem olvastam, ellentétben az origóval vagy az indexszel, a 444-ről nem is beszélve.
2016. jún. 19. 11:17
 20/28 anonim ***** válasza:
A kurucinfon nem olvastál hazugságot? Akkor olvass is bele egyszer...
2016. jún. 19. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!