Miért nem szavaznak az értelmiségiek 90%-a a jobbikra?
Tényleg érdekelne, hogy a legtöbb értelmiségi ember miért nem szavaz a jobbikra.
Talán őket nem lehet csak úgy manipulálni? Esetleg tudnak gondolkodni is?
"Az azért érdekes, hogy te kérdezed, közben egy kérdést nem tudsz megfogalmazni :)"
Mi a helyes megfogalmazás? Áruld el légyszíves!
"Ha minimum 100-as iQ hoz lenne kötve a szavazójog ,bajban lenne a Jobbik..."
Csak amennyire a Fidesz vagy az Mszp. Azért nem hiszem hogy az MSZP szavazók többségének olyan nagyon magas lenne IQ-ja. Na meg a cigányságnak, akik szinte egy emberként szavaznak a Fideszre.
Nem a helyessége a lényeg,hanem az gazságtartalma.
Ugyanis ez nem igaz.
A Fiatal diplomások és a felsőoktatásban résztvevő fiatalok körében a legnépszerűbb. De nekem is ez a tapasztalatom, és is diplomás vagyok, és a baráti társaságom nagy része is, és majdnem mindenki Jobbikos.
Ez a suttogó propaganda egy még az Ep idején állított hazugsága.
Én egy alföldi városban élek,Itt nemcsak az értelmiség,de a kiskereskedők,iparosok,sőt a parasztok is elutasítják a Jobbikot.
Most te állítasz valamit, és meg pontosan Jobbikos vagyok, mellesleg az értelmiségiek gyakorisága a téma!
Beszéljük meg már a kijelentésed!
Bizonyítsd már be csak egyszer az igazad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!