Kb. melyik ország színvonalán élhetnének a magyarok?
Figyelt kérdés
Ha az ezidáig napvilágra került pénzügyi visszásságokat nem követte volna el a kormány és ezek a pénzek a költségvetésben maradtak volna és értelmesen, a társadalom javára lett volna fordítva.2016. ápr. 28. 18:13
11/19 anonim válasza:
Ha többnyire becsületes szakértői kormányok irányították volna Magyarországot a rendszerváltástól napjainkig akkor kb Ausztria szintjén lennénk. De mivel az elmúlt hat év a gazdagok éve lett ezért kb India szintjén vagyunk csak még a kaszt rendszert kell bevezetni orbánnak, ahogy ismerjük ez sincs nagyon messze már. Indiára jellemző a dúsgazdagság és egyben a mély szegénység, ezt már sikerült orbánnak megteremteni mára Magyarországon is. Hát mitmondjak? nem egy nagy durranás ez a fideszkormány akárhogy is nézzük.
12/19 anonim válasza:
Magyarországnak befellegzett! Születőben van Orbánia!
14/19 anonim válasza:
Mi az, hogy születőben van? Lényegében Orbán mára maga a Fidesz, Fidesz pedig maga Magyarán már egy ideje benne tespedünk, nem értem ennél jobban hogy lehetnénk még nagyobb szarban.
15/19 anonim válasza:
Svájc vagy Németország lehetnénk ha orbiék nem lopnák el vagon számra a pénzt!
16/19 anonim válasza:
Ugyan már, egyenesen világhatalmak lehetnénk, mi lennénk a követendő példa. USA-ból hozzánk jönnének szakértők tanulni.
17/19 anonim válasza:
Ne mondd már, Matolcsi kiadott egy könyvet azt hiszem az a címe: Az álmok tengerén.
18/19 anonim válasza:
11: Szerintem már elég régóta kasztrendszer van Magyarországon. Legalábbis én tökre úgy érzem.
19/19 anonim válasza:
27 év alatt? Bármelyikén.
Németország és Japán a sötét középkorba voltak visszabombázva 1945-ben, de 20 év múlva már a világ élvonalába tartoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!