A hittan óra helyett, miért nem a nemzeti hitvallást vezetik be?
Figyelt kérdés
A hittanórákat mindenki oldja meg maga.
Magyarországon többféle keresztény egyház van,a hittanórák csak plusz költséget jelentenek.
Emiatt, ki kellene venni az órarendből, helyette nemzeti hitvallást bevezetni, ami univerzális, mivel jó a katolikusoknak, protestánsoknak, reformátusok, illetve az ateistáknak is.
2016. ápr. 25. 13:36
1/12 anonim válasza:
Én a fajtant vezetném mán be. Sok paraszt asziszi az ember egyetlen fajbul áll.
2/12 anonim válasza:
És mi lenne a tananyag? Magyar történelemről, kultúráról egyébként is tanulnak, ha meg valami új, hazafias alapú valláspótlékot akarsz kreálni, az a katolikusoknak azért nem fog bejönni, mert ők katolikusok, az ateistáknak meg azért, mert ők ateisták.
3/12 anonim válasza:
szerintem neked sem ártott volna a hittan, hogy legalább lövésed legyen róla miről szól az az egész
4/12 Papi Gonzales válasza:
nyugodtan lehet ezeket kifele vezetni...
5/12 anonim válasza:
Inkább maradjon meg a földrajz óra,hogy a gyerekek nehogy azt higgyék,hogy a világ csak Magyarországból áll.
6/12 anonim válasza:
Ilyen most alakul.
Orbán Gazsi csinálja a haverjaival Felház néven.
Állítólag rendszeresen beszélgetnek Istennel. Lehet, hogy Gazsi az egyszülött fia...
7/12 anonim válasza:
A hittan óra helyett miért nem mennek haza a gyerekek? Az egyik agymenés helyett miért kellene egy másikat bevezetni?
8/12 anonim válasza:
Mert a nemzettudat fontos dolog. A magyar embereknek meg kell tanulniuk, hogy ők az ősfaj és eszerint kell viselkedniük.
9/12 anonim válasza:
Ott tartunk már nem tudom megítélni, hogy egyes válaszolók csak viccelődnek, vagy komolyan gondolják amit leírtak...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!