Miért megy ez a hiszti a 0,9 százalékos nyugdíjemelés miatt?
Figyelt kérdés
Sok munkavállaló meg évek óta nem kap egy forint béremelést sem, vagy egyenesen csökken a fizetése. Nyugdíjakra így is erőn felül költ az ország: Miért nem lehet ezt megérteni? Miért kell állandóan csinálni ezt a nyugdíjemelés körüli hisztériát?
Nem vagyok kormánypárti, sőt, de szánalmas, hogy most ezen megy az óvodás szintű nyivákolás.
2016. ápr. 25. 11:08
21/24 anonim válasza:
Nem értem, az utolsó válaszadót miért pontozták le, pedig ott az igazság. Nemrég kiderült, hogy a kormány 3 milliárd Ft-tal abszolút nem tud elszámolni, na most ezt úgy képzeljük el, mintha mindenki zsebéből csak úgy ripsz-ropsz kilopnának 300 Ft-ot, aztán abból ők maguk dőzsölnek, te pedig semmi hasznát nem látod. Lehet legyinteni, hogy ez egy "lényegtelen összeg", de egy 3 tagú család esetében ez egy gyermek egynapi étkezése, ami hóvégén kifejezetten jól jöhetne nekik. De ha el is vonatkoztatsz az összegtől, akkor is eléggé dühítő, hogy te azért fizetsz Igen magas adókat, hogy aztán meglopjanak meg abból állják a saját fizetésemelésüket. És ez persze csak egy eset, a korrupciós ügyek tárháza szinte a végtelenségig sorolható.
22/24 anonim válasza:
Elég régóta "jól jöhetne" ország vagyunk. Elég lenne már...
23/24 A kérdező kommentje:
"Az Orbán-kormány kifizeti a 13. havi nyugdíjat
Hat év leforgása alatt a kormány visszahozta a 13. havi nyugdíjat és még annál is többet - derült ki a Portfolio számításaiból. A kormány ugyanis összesen 282 milliárd forinttal többet költött nyugellátásokra, mint amennyit a törvény előír."
2016. ápr. 27. 10:20
24/24 Dudok Andrásné válasza:
Ha nem emelkedett a fizetésed reklamálj a főnöködnél,hisz a minimálbéteket sokkal többel emelik,mint a mi nyuggerek pénzét.Kereskedelembem szakadtam meg 45 évig és elmehettem 57.075.ft nyugdijjal.Sokallod erre a 0.9%ot????Ma is dolgozom,hogy tudjam segiteni a gyerekeim,unokáim!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!