Miért megy ez a hiszti a 0,9 százalékos nyugdíjemelés miatt?
Sok munkavállaló meg évek óta nem kap egy forint béremelést sem, vagy egyenesen csökken a fizetése. Nyugdíjakra így is erőn felül költ az ország: Miért nem lehet ezt megérteni? Miért kell állandóan csinálni ezt a nyugdíjemelés körüli hisztériát?
Nem vagyok kormánypárti, sőt, de szánalmas, hogy most ezen megy az óvodás szintű nyivákolás.
el lehet akkor menni dolgozni a németországi üzembe...
mi tart vissza?
"Komolyan nevetséges,hogy a nyugdíjasoktól,betegektől,szegényektől sajnálják sokan azt a kis pénzt. "
Ezért, de az ilyen emberek teherbe verhetnék az anyukájukat.
"el lehet akkor menni dolgozni a németországi üzembe...
mi tart vissza?"
Az, kedves köcsög gyermek, hogy mi magyarok vagyunk. Némettel pedig csak korcsok kollaborálnak, magyarok nem!
"Miért megy ez a hiszti a 0,9 százalékos nyugdíjemelés miatt?"
Mert van sapka. Vagy nincs. Áh, úgyis mindegy. A zOrbán csinálta -> kötelező a hiszti.
"Anyádért te paraszt! Legalább 50%-ot illett volna emelni."
Remélem azt is elárulod, hogy honnan teremtenéd elő az ehhez szükséges kb. 1600 milliárd forintot :)
Nekem is van nyugdíjas ismerősöm,akinek a nyugdíja 80 ezer,de szerinte az kevés,mert egy szerinte így fogalmazott "retkes közmunkás" is megkeres 70 ezret és semmit nem csinál.
a férje is ennyit kap,de érdekes módon még így is pénzelik a gyereküket folyton a "kis nyugdíjból"
Az meg meg sem fordul a fejükben,hogy van aki 70 ezer Ftért is vért izzad.
És ezeknek a nagy része mind a szocializmusban dolgozott!!
"Remélem azt is elárulod, hogy honnan teremtenéd elő az ehhez szükséges kb. 1600 milliárd forintot "
Majd én elárulom: Kevesebbet kell lopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!