Szerintetek melyik megye a legélhetőbb?

1. Én éltem Vásárosnaményban és most Budapesten élek.
Nem sok különbség.
2. Tudod, azért írtam így ki, mert valamiből a számlákat, a ruhákat, a kaját is fizetni kell. Arról nem is beszélve, hogy aha van egy gyereked, ő elmegy a többiekkel szórakozni, ne adj isten, lehet te is. A bérlet költség. Ha esetleg ingázol, ami elég gyakori, nem feltétlen van időd főzni: étterem.
Márpedig, ha egy fizetés elmegy albérletre, az elég sok.
3. Arra ne is gondolj, ha egy szülő egyedül neveli a gyermekét/gyermekeit... Persze, 30 négyzetméter meg fél szoba tökéletes... Szerinted.
4. Ezt nem tudom hol érzékeled, de előfordul ilyen is. A budapestiek szeretnek "nagykabátot" felvenni... Ez nem azt jelenti, hogy itt 400 ezerért mosogatnak...
Na meg 100 ezer elmegy egy jobb albérletre...

Nem sok különbség...
Ezt úgy értem, hogy igen, teljesen más a légkör és itt jobbak a fizetések valamivel ha nem is sokkal, több a lehetőség, de annyival több is megy el.

Bács-Kiskun.
Sok itt a kecske, sok itt a mét, fővárosunk Kecskemét!
Egyébként attól függ, mennyit keresel. Szabolcs is élhető, ha tele vagy lóvéval.

Amennyiben az életminőségre reflektálunk akkor Vas , Zala , és Győr. M. S.megye van az élmezőnyben , ha az anyagiakat , akkor egyik se igazán.
" Szombathelyen sokan kérkednek pénzt a földön ülve,de Szentgotthárd és Körmend egész élhető helyek "
Ami a megyeszékhelyet illeti a keleti része (körülbelül az a városrész ami a vasútvonaltól keletre fekszik) elég gusztustalan , szennyezett levegőjű és zajos, főként a zanati út környéke , a Bébic , Éhen és Pick telep, de hasonlóan gusztustalan gettó a joskar ola is.
A többi városrész elfogadható , legszebb és legélhetőbb környék a parkerdei lakópark , Herény , és Jáki erdő melletti lakópark.
Körmend szerintem nagyon lepusztult , a nagy része lakótelep , kb kelet Szhely szintjén van az egész város , a főterén is tele van madárszarral a járdától kezdve a régi épületeken át minden.
Szentgotthárd már jó környék , már csak az Őrség , valamint Ausztria és Szlovénia közelsége miatt is , de hasonlóan élhető településeket találhatsz a Kőszeghegyalja és a Vashegy környékén, (pl Kőszeg , Velem , Bozsok ,Cák , Felsőcsatár , Narda , Dozmat stb) , de Szhelyhez közelebb is akadnak, példának okáért Jákon vagy Sén is jó élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!