Szerintetek melyik megye a legélhetőbb?
azt tudom melyik nem az
pl pécs az ország másik felére kellett meneküljek munkáért mert ami ott folyik az kritikán aluli
kom-eszt be igaz ocsmányabbak az utcák a kultúra a béka segge alatt van de van hol dolgozzak még ha szarért-hugyért is
Szerintem Budapest, egyáltalán nem élhetőbb, mint akár Szabolcs megye.
Drágák az albérletek, sok az állás, de az állasok nagy része olyan kevés pénzt fizet, hogy abból egy 2 szobás lakás bérleti díja sem jön ki.
Ha véletlenül adódik egy jobb állás, arra van 60-80-100 jelentkező.
Persze kapcsolatokkal más...
Aztán van még egy csomó egyéb kiadás, ami egy kisvárosban nincs. Lehet, hogy több az állás és a fizetések is valamivel jobbak, de... Nagyo bbak a költségek
Pest. Szórakozási és álláshelyek tekintetében ott van a legtöbb lehetőség (ennek megfelelően a s_eggfej is sokkal több), de ha nem lenne Pest, kb. atomjaira bomlott volna az ország szerintem...
De Győr-Moson-Sopron megyéről is jókat hallok.
"Drágák az albérletek, sok az állás, de az állasok nagy része olyan kevés pénzt fizet, hogy abból egy 2 szobás lakás bérleti díja sem jön ki. "
Egy ember miért akar 2 szobást lakást egyedül BÉRELNI?
Egyébként szoktam nézegetni bp állásos csoportokat, és ha 100 ezer nettós állást (pl mosogatás) kirak valaki, akkor már kezdődik a hőzöngés, hogy ilyenkevéspézé'!?.
Szóval annyira azért nem lehet olyan rossz, mint szabolcsban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!