Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A szélsőjobbosok egyszerűen...

A szélsőjobbosok egyszerűen csak sokkal logikusabban és hazafiasabban gondolkodnak, mint mások, és tájékozottabbak?

Figyelt kérdés
A szélsőjobbosok szélsőjobbos hírportálokról is tájékozódnak az elhallgatott hírekről, sokkal tájékozottabbak, mint a többi szavazó. Ők képesek általánosítani, ha egy közösség 90%-a deviáns, a többiek nem. Hisznek egyes összeesküvésekben, melyekre meggyőző bizonyítékok vannak. Ismerik a történelmet (pl. Tanácsköztársaság, világháborúk valódi háttere). Felismernek bizonyos jelenségeket. Jól ismerik a különböző népek, kisebbségek szokásait, tulajdonságait, míg a többiek azt hiszik, mindenki ugyanolyan. Sokkal kritikusabbak saját pártjuk felé is, nem lehet úgy megtéveszteni őket, ahogy a Fidesz vagy az MSZP téveszti meg szavazóit. (Lásd pl. Szegedi Csanád kirúgása) A haza fontosabb számukra, ezért nem szavaznak a korrupt, populista, elveket nélkülöző, csak szavakban jobboldali pártra.

2016. ápr. 16. 07:32
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
71%
A cigánykérdésben igen, de a Jobbik cigánypolitikájában szerintem semmi rasszizmus nincsen. A többi kérdésben viszont az van, amit leírtam.
2016. ápr. 16. 13:47
 22/47 anonim ***** válasza:
58%

kérdező

"Nem értek egyet, a szélsőjobbosok nem ilyenek. Ma senki sem hiszi azt, hogy a Nyugat "hanyatlik", nemhogy a jobbikosok."

Ezt a feltevésemet 2 dologra alapoztam:

1, vannak jobbikos ismerőseim, és tudom mit gondolnak

2, magyar hírlap, echo TV, és kuruc.info "vélemények" és kommentek.

2016. ápr. 16. 14:53
 23/47 anonim ***** válasza:
35%
Én nem ezt tapasztalom.Sokkal inkább azt,hogy ha valakivel vitáznak,nem az érvek,hanem a hangerő a legnagyobb "fegyverük".
2016. ápr. 16. 16:00
 24/47 anonim ***** válasza:
48%

Valóban, a szélsőjobbosok ezt hiszik. Abban az álomvilágban talán még úgy is van. A valóság azonban más. Nincsenek elhallgatott, csak meg nem értett és félreértett hírek. Ez se meglepő, ők ilyennek szeretik.

Van egy mondás: a tudás és a nagy mellény fordítottan arányos. Ez itt is világosan látszik.

Kár, hogy verik szét az iskolákat. Ezt a szélsőjobbosok se akarják megállítani. Csak szónokolni róla.

2016. ápr. 16. 16:37
 25/47 anonim ***** válasza:
34%
A libsiknek pedig a hozzászólások töröltetése a legnagyobb fegyverük, ahogy látom.
2016. ápr. 16. 16:56
 26/47 anonim ***** válasza:
57%

Faék egyszerűségűek a szélsőjobbos hőbörgők, természetes tömegpszichológiai motivációik vannak. Azzal, hogy mindenféle félremagyarázott tényt vagy sok esetben egyértelmű hazugságot írnak nekik a kurutyinfón és hozzáteszik azt, hogy ezzel ők a naaaagy elhallgatott igazság tudói lettek, különlegesebbnek, okosabbnak, az buta átlag felett állónak hihetik magukat. Ez növeli az önbecsülésüket és boldogságot okoz nekik, hiszen egyértelmű, hogy a szegények sokkal hajlamosabbak a jobbikosságra, mint a relatív "jómódban" élők, akiknek egyszerűen jut mindenre.

A saját szomorú, megsavanyodott életük feletti dühöt élik ki azzal, hogy minden miatt a szerintük egyszerre hanyatló, de eszméletlenül erős Nyugatot, a zsidókat, Obamát, a melegeket, a feministákat hibáztatják. Mindenkit hibáztatnak, hogy az életük alakulásáért másokat, sosem önmagukat és a személyes döntéseiket hibáztathassák.

2016. ápr. 16. 17:53
 27/47 anonim ***** válasza:
48%

"vagy sok esetben egyértelmű hazugságot írnak nekik a kurutyinfón"

Mutatnál egyetlen ilyen példát, mondjuk az utóbbi 3 évből?

2016. ápr. 16. 19:06
 28/47 A kérdező kommentje:
29, butaság, a jobbikosok kutatások szerint átlagosan okosabbak és jómódúbbak, mint a többiek. Az ellenkezője csak szokásos liberális hazugság. És szerintem is lehet másokat hibáztatni a világ bajaiért, még a globális felmelegedésért is. Mindennek a gonoszság és butaság az oka. Márpedig ezeknek a fogalmaknak többé-kevésbé hordozói a feministák, a libsi-bolsik, Obama, a Bilderberg-csoport, két hazai kisebbség, stb.
2016. ápr. 16. 19:33
 29/47 anonim ***** válasza:
58%

"a jobbikosok kutatások szerint átlagosan okosabbak és jómódúbbak, mint a többiek"

Persze, meg Észak Korea is küldött embert a napra sőt még az USA-t is legyőzte. Propagandának csak a buta ember hisz. Pont mint a jobbikosok. Szebb jövő az van meg hülyítés más nincs. Választást se fognak nyerni 18-ban de úgy se hiszik el.

Kár bármit mondanom.

2016. ápr. 16. 19:50
 30/47 anonim ***** válasza:
52%

[link]

Nem is tudtam, hogy az index is szélsőjobbos propagandaoldal :)

2016. ápr. 16. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!