A magyar szélsőjobbosok Putyin iránti szeretetét mennyire ingatná meg, ha Oroszország (lent)?
Figyelt kérdés
...jelentős mértékben támogatni kezdené Izraelt?2015. jún. 16. 21:07
1/7 anonim válasza:
Vannak bizonyos szélsőjobboldali körök Magyarországon, akik nem is igazán szeretik őt, mert Oroszországban üldözi a nácikat, számos szervezetüket be is tiltotta és már a Mein Kampf is tiltólistán van az oroszoknál.
2/7 anonim válasza:
Semennyire. Én kifejezetten szélsőjobbos vagyok, sőt inkább nácinak nevezném magam és nem annyira szeretem Putyint, hogy különösebben érdekelne mit csinál.
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem is nagyon érdekelné őket.
4/7 anonim válasza:
És a liberálisok Izrael iránti szeretetét mennyire változtatná meg ha Izrael jelentős mértékben támogatná Putyint?
5/7 anonim válasza:
A 4-es mindent elmondott. Egyébként nem fogja támogatni.
6/7 A kérdező kommentje:
miért változna?
2015. jún. 17. 16:27
7/7 anonim válasza:
A magyarok nem Putyint szeretik hanem az olajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!