Szerintetek a ZSidók veszélyt jelentenek magyarországra?
"A magyarságnak semi félnivalója nincs a zsidóságtól. Annál inkább az egyre terjedő iszlámtól, amelyet a Jobbik oly előszeretettel pártol.
"
Mi bajod van az iszlámal?
(Egy jobbikos)
"Mi bajod van az iszlámal? "
Az, hogy az iszlám fanatizmus potenciális ellenségének tekinti az euroatlanti, keresztény világot, amelyet én közel érzek magamhoz és amelynek Magyarország is része. Nyugat-Európa nagyvárosai pedig a folyamatos betelepülésük következtében züllenek lefelé. Nézz szét egyszer arrafelé!
"Az, hogy az iszlám fanatizmus potenciális ellenségének tekinti az euroatlanti, keresztény világot, "
Ha, az euroatlanti dolog a pápa Isten helytartóságát és az egyéb hierarchikus dolgokat jelenti én is annak tekintem. Nem fogok én imádni semmiféle pápát stb-t.
"Ha, az euroatlanti dolog a pápa Isten helytartóságát és az egyéb hierarchikus dolgokat jelenti én is annak tekintem. Nem fogok én imádni semmiféle pápát stb-t."
A muzulmánok hasznos idiótái vagytok semmi más. És még kérkedtek is vele! Eláruljátok vele mélységes butaságotokat és szellemi sötétségeteket. Ami az egész Jobbik jellemzője.
A zsidó az kis kezdőbetű. Ezen bukik el az összes provokatőr jobbikos: a főneveket 99.99 százalékuk nagy kezdőbetűvel írja.
A kérdésedre a válasz: nem. Ahogy a romák sem. Egyes egyének veszélyt jelenthetnek, de kollektive egy kisebbség nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!