Az ellenzék miért nem harcol azért, hogy ne lehessen valakit kötelezően vasárnapra beosztani a kereskedelemben?
"Vagy csak a bolti eladóknak fontos hogy a családjukkal mehessenek templomba vasárnap."
A templom nem csak vasárnap van nyitva.
De kérdem én,ki jár manapság templomba?Ez komolyan érv?
Mi köze a vallásnak a politikához?
"Senki se szeretne vasárnap dolgozni."
Nekem semmi kifogásom nem volt vele soha! Egyszerű mentalitásbeli kérdés, csak fel kell fogni, hogy nincs olyan, hogy "kötelező ünnepnap meg kötelező munkaszüneti nap" ez csak egy társadalmi konvenció, hogy vannak ilyen napok. Ha egy olyan társadalomban élnél, ahol nincsenek szabad meg munkaszüneti napok, akkor ez mindenkinek természetes volna.
Dehogynem harcol érte. Persze nem mindegy, hogy az ellenzék melyik részéről van szó.
A "baloldalt" valóban nem érdeklik az emberek, csak a szavazataik.
"Idióta, aki azt hiszi az ellenzéket egy kicsit is érdekli ez az egész a hergelésen kívül."
Nem hergelés, hiszen már a bevezetéskor is többen ellenezték, mint amennyien támogatták. Ez azóta sem változott, ezen kívül már akkor is ellenezte az MSZP.
Kormányt miért nem kritizálod, mert ez nem merült fel?
igazad van meggyőztél
legközelebb feri személyes vagyongyarapodásáért fogok szavazni
hogy újra benne lehessen a 100 leggazdagabban a rózsadomb proletárja
"legközelebb feri személyes vagyongyarapodásáért fogok szavazni
hogy újra benne lehessen a 100 leggazdagabban a rózsadomb proletárja"
Orbánét nem akarod?
Te azt hiszed, hogy Viktorkádnak nincs vagyona? :D
Akkor ami Felcsúton van a háza előtt, az mi? :D
Az nem vagyon? :D
A tanyája?
Récsöl iskoláztatása Svájcban? :D
Na, ez mi, ha "nem" vagyon? :D
Miért mindig Gyurcsányt kell okolni mindenért?
Azt is mondd már el nekem, ha ennyire agyhalott fityiszes vagy, hogy az NVI kopaszos botrányért is az MSZP a hibás? :D
Én hétfőn nem szeretek dolgozni. Azt kiharcolja ki nekem, hogy ne oszthassanak be kötelezően hétfőre?
Úgy beszélnek itt sokan a vasárnapról, mintha legalábbis valami lenne vasárnap. Mi van a mentősökkel, tűzoltókkal, rendőrökkel, vendéglátósokkal, és azokkal, akik aznap is dolgoznak? Ha ők tudnak, más miért ne tudna? Sőt, sokan szeretnek is dolgozni akkor a plusz pénz miatt.
Legközelebb tiltsuk be az éjszakai műszakokat, mert milyen dolog az, hogy este nincs együtt a család, és nem együtt mondják el az asztali imát.
"Legközelebb tiltsuk be az éjszakai műszakokat, mert milyen dolog az, hogy este nincs együtt a család, és nem együtt mondják el az asztali imát."
Az éjszakai nyitvatartás is be volt tiltva, pl. Tesco ekkor szüntette meg a 0-24-es nyitvatartást. Persze nyilván ez is csak a kereskedelmi dolgozóknak volt betiltva, senki másnak nem.
Paradox módon, aki eddig 8-9-ig nyitvatartó boltban dolgozott, a vasárnap hiánya miatt kénytelen volt 10-ig bent maradni, mivel a legtöbb üzlet 10-ig tartó nyitvatartást választott, még a kisebbek is. De hát ezt is letojta a kormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!