Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vasútállomásokról miért nem...

A vasútállomásokról miért nem tiltják ki a hajléktalanokat?

Figyelt kérdés

A munkám miatt, hetente Budapestre kell utaznom.Az utazáshoz a vonatot választom, mivel nem szeretek Budapesten vezetni,parkolni meg végképp nem.

Néha, elszoktam menni WC-re az állomásunkon.

Úgy képzeljétek el, hogy a WC gyönyörűen fel van újítva, modern, 21. századi szintre lett felújítva.Tényleg kulturált.

De, bemászkálnak a hajléktalanok és mocskot hagynak maguk után.

A múltkor elkezdett borotválkozni mellettem,miközben mostam a kezem.

Egyszer szóbaelegyedtem az egyik takarítónővel, mondta, hogy óránként kell takarítaniuk,ki van nekik adva.De, a hajléktalanok miatt így is mocskos.

Én, mint fizető törzsutas,elvárom, hogy a WC tiszta legyen, ne legyen tele emberi ürülékkel.

2016. ápr. 5. 12:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9: ezzel az a baj, hogy sokszor ok maguk se akarjak. A detoxba bevitt csovesek utik meg sokszor a mentost.

Magahoz ter, koveteli hogy engedd el, mit csinalsz? Kenyszergyogykezelest nem alkalmazhatsz, felnott ember, jogokkal, onrendelkezessel, kenytelen vagy kiengedni.

Azok akik igenyt tartanak a segitsegre altalaban tobb-kevesbe hozza is jutnak. Roluk meg se mondod hogy hajlektalanok, mert figyelnek a mosdasi lehetosegekre, szallokra.. Volt egy cikk par eve egy csaladrol aki a buszmegalloban lakott, onnan mentek reggel munkaba. Na ok ki is masztak belole par honap alatt.

2016. ápr. 6. 12:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy vannak akik nem akarnak változni. Itt általában súlyos szenvedély és/vagy pszichés betegekről van szó sok esetben. De akkor sem értek egyet azzal, hogy szabad önrendelkezés címszó alatt ott fetrengjenek hányásukban, pisijükben az aluljárókban. Azért nem tartom helyesnek, mert sajnos egyre több olyan ember van, akinek kemoterápiára kell járnia vagy más okból legyengült az immunrendszere és azoknak az embereknek is iskolába és munkába kell járniuk és igazságtalannak tartom valahol, hogy ilyen fertőzésveszélynek vannak kitéve. Persze nagyon nehéz megtalálni a helyes megoldást, a kényszergyógykezelés talán az lenne, de az viszont elég radikálisan hangzik és biztos sokan ki lennének akadva,hogy ez nem elég emberséges. Így maradnak a hideg kövön, pisijükben.
2016. ápr. 10. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!