A vasútállomásokról miért nem tiltják ki a hajléktalanokat?
A munkám miatt, hetente Budapestre kell utaznom.Az utazáshoz a vonatot választom, mivel nem szeretek Budapesten vezetni,parkolni meg végképp nem.
Néha, elszoktam menni WC-re az állomásunkon.
Úgy képzeljétek el, hogy a WC gyönyörűen fel van újítva, modern, 21. századi szintre lett felújítva.Tényleg kulturált.
De, bemászkálnak a hajléktalanok és mocskot hagynak maguk után.
A múltkor elkezdett borotválkozni mellettem,miközben mostam a kezem.
Egyszer szóbaelegyedtem az egyik takarítónővel, mondta, hogy óránként kell takarítaniuk,ki van nekik adva.De, a hajléktalanok miatt így is mocskos.
Én, mint fizető törzsutas,elvárom, hogy a WC tiszta legyen, ne legyen tele emberi ürülékkel.
9: ezzel az a baj, hogy sokszor ok maguk se akarjak. A detoxba bevitt csovesek utik meg sokszor a mentost.
Magahoz ter, koveteli hogy engedd el, mit csinalsz? Kenyszergyogykezelest nem alkalmazhatsz, felnott ember, jogokkal, onrendelkezessel, kenytelen vagy kiengedni.
Azok akik igenyt tartanak a segitsegre altalaban tobb-kevesbe hozza is jutnak. Roluk meg se mondod hogy hajlektalanok, mert figyelnek a mosdasi lehetosegekre, szallokra.. Volt egy cikk par eve egy csaladrol aki a buszmegalloban lakott, onnan mentek reggel munkaba. Na ok ki is masztak belole par honap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!