Mit támogattok? A tudományt vagy a vallást?
A kettőt kár szembeállítani egymással. A tudomány egy csodálatos dolog, ami helyesen használva a teremtett világ javát szolgálja. Nem is értem, hogy miért próbálják meg újra és újra erőszakkal ellentétesnek beállítani.
Egyébként, ha már a kedves egyházellenesek "sötét középkoroznak", akkor csak úgy megemlíteném Roger Bacont, aki középkori ferences szerzetes volt és olyan dolgokat fedezett fel, amit később majd csak több száz év múlva sikerül újra. Illetve Kopernikusz, Gregor Mendel és Jedlik Ányos neve nem tudom, mond-e valamit, hogy csak pár nagyobbat említsek a sorban.
38 %-os... én nem tudom, hogy mit mondjak neked, de nem tűnik fel, hogy csak te szajkózod azt, hogy a vallásosak mindent elhisznek egy mesekönyvnek? Egész végig ebből áll az érvelésed, hogy kétezer éves zsidók által írt mesék tele vannak tévedéssel, és hogy a vallásosak ezeket elhiszik.
Ezt tudod csak nyomatni, és miután már öt oldalon keresztül meg lett magyarázva, hogy nem, aki vallásos, az sem azt hiszi el, hogy Isten szakállas, meg hogy 7 nap alatt teremtette a világot, és rajtad kívül mindenki fel is fogta a lényeget, tényleg nem tudom, hogy hogy lehetne fényt hozni az alagútba.
Az, hogy valaki "vallásos", azt jelenti, hogy hisz valamilyen felsőbbrendű hatalomban. Tudni nem tudja, hogy létezik, csak hisz benne, és olyan kérdésekre keres választ, ami mindannyiunkat érdekel nagyon, csak ki-ki több vagy kevesebb időt áldoz rá, például az élet értelme.
Vannak a hülye vallásosak, akik tényleg elhisznek mindent gondolkozás nélkül, amit az általuk követett felekezet valaha is mondott, és vannak a hülye ateisták, mint pl te, akik csak azt látják az egészből.
te fogyatékos szerencsétlen, másolj be egy mondatot az 50 válaszból, amiben valaki igaznak mondott egy "csodát"! egyet másolj be, te szerencsétlen!
neked valami veledszületett betegséged van, mert totálisan képtelen vagy értelmezni a leírtakat, nem fogod fel, amit mások mondanak, csak a saját baromságodat nyomatod 5 oldalon keresztül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!