Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nemjobbikosokat kérdezem: Mi...

Nemjobbikosokat kérdezem: Mi a véleményetek a Magyar Gárdáról? Maradjon vagy szünjön meg? Indokold a válaszod!

Figyelt kérdés

Milyen negatívumai vannak és milyen pozitívumai?

De tényleg csak NEM JOBBIKOSOK válaszoljanak.

2010. ápr. 4. 23:20
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
59%
Ha fejtetőre álltok is élni fog a gárda. De szerintem erre már magatoktól is rájöttetek. D
2010. ápr. 5. 01:34
 32/41 anonim ***** válasza:
Mért baj ha verik a cigányokat? Annak inkább örüljetek!
2010. ápr. 5. 01:39
 33/41 anonim ***** válasza:
Nem kell nekünk gárda! Miért fasiszta, antiszemita "sereg"!
2010. ápr. 5. 07:13
 34/41 anonim ***** válasza:
Kérnék egy linket ahol a gárdisták azért ütöttek cigányokat, mert cigányok. Köszönöm.
2010. ápr. 5. 09:19
 35/41 anonim ***** válasza:
57%

Na látom megint itt van a sok agymosott birka :(

Azért milyen érdekes, hogy politikai értelemben minél liberálisabb valaki, annál szűkebb a látóköre. Mert erről van itt szó, ezeknek az embereknek fingjuk nincs hogy a nagyvilágban mi hogy működik, mert ha lenne akkor nem írnának ennyi baromságot.

Ami máshol normális az itt nem normális.

És miért?

"Há azér mer a tévébe aszondták, és akkor az úgy is van!"

2010. ápr. 5. 09:57
 36/41 anonim ***** válasza:
Akinek nincs esze az a tv-ből művelődik, és ez érvényes jobb és baloldalira.
2010. ápr. 5. 10:39
 37/41 anonim ***** válasza:
Mennyi cigánybűnöző olvassa ezt az oldalt, mert más nem hiszem, hogy kéne féljen a Gárdától, max irigyli a nemzeti radikálisokat amiért egyre többen vannak...
2010. ápr. 5. 11:18
 38/41 anonim ***** válasza:

Tény, hogy bizonyos helyzetekben a Gárda hatalmas segítséget nyújtott bajba jutott embereknek. (Pl. Galgagyörkön, ahol a rendőrség meg sem próbálta megvédeni a házaspárt a házukba beköltöző, és őket fenyegető emberektől.) Tény, hogy a Gárda megalakulása egyfajta természetes védekezési reflex volt azokra a súlyos problémákra, amelyek ellen az állam nem tudott, vagy nem akart határozottan fellépni. Tény, hogy a Gárda ezidáig semmiféle törvénybe ütközőt nem tett. (Leszámítva, hogy némelyek szerint "félelmet kelt" a ruházatuk.)

Azonban: a Gárdának létre sem kellett volna jönnie, ha egy egészséges, normálisan működő országban élnénk, ahol a törvény védi az ártatlant, és fellép a bűnözés ellen. Ezért úgy gondolom, hogy nem polgári félkatonai szervezetekre van szükség az országban, hanem erős, jól szervezett rendőrségre, és olyan törvényekre, amelyek mindenkire egyformán vonatkoznak.

Továbbá úgy gondolom, hogy a Gárda egyenruhájának kiválasztása nem volt túl szerencsés. Ettől függetlenül elítélem a feloszlatásukat, hiszen milyen ország az, ahol valakit azért korlátoznak a személyes szabadságában, mert FELTÉTELEZIK, hogy rossz cselekedeteket akar elkövetni... Az pedig, hogy ki milyen ruhát hord, szintén nem kellene, hogy okot adjon arra, hogy ebbe kapaszkodva megpróbálják lejáratni. (A Gárda tudtommal nem viselt tiltott önkényuralmi jelképeket.)

Összességében: Úgy érzem, ma sajnos szükség van a Gárdára. És nagyon bízom benne, hogy néhány éven belül már valóban semmi más dolguk nem lesz, mint vért adni, meg parlagfüvet irtani, így a létezésük valódi célja értelmét veszti. Akkor átalakulhatnak egy békés, cserkész-egyesületté...

Egy Fidesz-szavazó

2010. ápr. 5. 14:04
 39/41 anonim ***** válasza:
Én összesen azt az egy galgagyörki esetet láttam ,(videón,itt a NET-en,ahol még a ruhájukat is le kellett venniük,mert segíteni mertek két MAGYAR EMBERNEK!!!!, akiket a saját házukból üldöztek el a cigány BŰNÖZŐK!!! A kommandósok is kinn voltak,jó sokan,nehogy szegény BŐNÖZŐKNEK bajuk essen. Nekem (védtelen középkorú nőnek) még sosem jutott eszembe,hogy féljek egy egyenruhástól, (nem vagyok se zsidó,se cigány,se kínai, se hottentotta, csak egy egyszerű MAGYAR), de bizony volt nem is egyszer,hogy azt sem tudtam, merre a legrövidebb az út, ha szembetalálkoztam néhány szép szál kigyúrt cigánylegénnyel. Nem járok Bocskayba, nem hordok jelvényeket, ennek ellenére részemről csak a jóoldalát láttam eddig a Gárdának. Persze, lehet,hogy elkerülte a figyelmemet, és titokban rakásra ölik a szegény dolgozó embereket, de akkor ne engem hibáztassatok, hanem a tudatlanságomat...
2010. ápr. 5. 15:23
 40/41 anonim ***** válasza:
Meg kell szüntetni ha nem megy kényszermunka .... Gulágra öket...
2010. ápr. 5. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!