Nemjobbikosokat kérdezem: Mi a véleményetek a Magyar Gárdáról? Maradjon vagy szünjön meg? Indokold a válaszod!
Milyen negatívumai vannak és milyen pozitívumai?
De tényleg csak NEM JOBBIKOSOK válaszoljanak.
Első válaszoló: nem teljesen értem mi ebben a nem demokratikus. Nem a Jobbik "párthadserege". Annyi köze van a jobbikhoz, hogy a jobbik támogatja csak. A rendőrség akkor az MSZP párthadserege? Mert bizony az, hisz Gyurcsány közvetlenül utasította a rendőröket hogy minél brutálisabbak legyenek a 2006os zavargásokban (hangfelvétel is készült róla).
Egyébként úgy tudom, hogy más normális, demokratikus országokban is van gárda, és semmi baja nincs ott a kormánynak vele. Bár ebben nem vagyok biztos. Valaki cáfoljon/erősítsen meg.
Én azon a véleményen vagyok, hogy amíg nem okoz negatívumot a gárda, csak pozitívumot addig felesleges megszüntetni, pláne ilyen mondvacsinált indokkal mint hogy félelmet kelt.
Maradjon!
Hagyományok,összetartás,tisztelet.
Egy olyan egyég mely tömöríti a segíten/tenni akaró embereket.Rengeteg országnak van hasonló szervezete és csak itt verik ilyen nagy dobra.
Lehet támadni,de senki nem tud olyan szervezetet/közösséget mondani ahol nincsen nem oda való ember.Nem zárhatunk ki mindenkit mindenhonnan valamilyen tette miatt,mert akkor bármiben találhatunk kivetnivalót.
Negatívum: fasiszta, antiszemita, szélső jobboldali, félkatonai szervezet
Pozitívum: a negatívumok miatt NINCS
Utolsó 78%-os
Válaszolhatnál értelmesen is, mert szerintem ezt a mocskolódást, rágalmazást senki sem veszi be, még a nemjobbikosok sem. Próbáld alátámasztani valamivel.
Én félek tőlük.. ha csak meglátok egy keményfiút fekete nagymagyarországos pólóban, próbálom minél messzebben kikerülni nehogy belémkössön :s Pláne szombat esténként.. mikor pl. egy csoport berúgva... inkább kerülök 1km-t gyalog, mintsem mellettük menjek el :S sajnos.. :(
Szerintem nagyon agresszívak. Szerintem is kell egy mód arra, hogy a retkes (NEM a normális) cigányokat elküldjék a pi***ba, de ezzel másokat is megrémítenek :S szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!